Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’de Leon ile Hilal yeni bir başlangıç yaptı

Vatanım Sensin’de Leon ile Hilal yeni bir başlangıç yaptı

tarafından ker_def

Son bölüm bittiği gibi izleyiciler Vatanım Sensin yeni fragmanını araştırmaya başladı ve Vatanım Sensin’in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin’in yeni bölüm fragmanında Hilal’in zor durumda kaldığı sahne dikkat çekiyor.

Vatanım Sensin uzun bir aradan sonra 2. sezonu ile geçen hafta izleyici ile buluşmuştu. Dün akşam yayınlanan son bölümün aradından geçen hafta olduğu gibi Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı araştırmaları başladı. Heyecanla beklenen 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son bölümde köyleri yakılan köyle kadının söylediği mağaraya Mehmet ile birlikte giden Hilal, burada köyden kaçırılan küçük çocukları buldu. Ancak Yunan askerleri etraflarındaydı ve Hilal kendisini yine tehlikeye atarak Mehmet’i çocuklarla göndererek, askerlerin kendisini kovalamasını sağladı. Yunan askerleri tarafından takip edilen Hilal ormanlık araziye kaçmasının ardından kendisini takip eden kişiye “Vur beni yoksa ben seni vururum” diye seslendi. Karşısındaki kişi Leon’du ve ‘Sen beni zaten kalbimden vurdun’ diyerek ona seslendi.

Leon bir kez daha Hilal’i ölümden kurtarmıştı. Hilal koşarak Leon’a sarıldı ve ona olan aşkını ifade etti. İkilinin buluşması izleyicileri de duygulandırdı. Leon, Hilal’in peşinden giderek ona olan özlemini bir nebze olsun azaltmak için konuşmak istemişti. Hilal ve Leon’un duygusal sahneleri, her şey için yeni bir başlangıç olacak mı? İşte bu sorunun yanıtını 34. bölümde bulacağız.

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Vatanım Sensin bu sezona da ile bomba gibi başladı. Yeni sezon 2. bölüm olan 34. bölüm fragmanı bekleniyor. Vatanım Sensin yeni fragman yayınlandı!

O3 Medya yapımcılığında, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan ve Burak Arlıer’in yaptığı, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı dizi, merakla beklenen ikinci sezonu ile yine adından çokça söz ettirecek.

Cevdet, yeniden Azize’yi görebilecek mi? Hilal ve Leon, geçmişi unutup yeniden başlayabilecekler mi?

Hamilton’un bildikleri Cevdet’i korkutmaya başlamıştır. Dağıstanlı, Yanık Efe dedikleri Tevfik ile aynı cephede savaşmak için söz alır. Azize’nin geçmişte yaşadıklarının gizemi henüz bilinmezken, Cevdet ile yeniden karşılaşmak üzeredir. Cevdet, ölümle burun buruna geldiği an Azize, seslenir. Bu seslenme Cevdet’in hayatını kurtarabilecek mi? Cevdet, yeniden Azize’yi görebilecek mi?