Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’de tüyleri diken diken ettiler! Resmen ekrana kilitlendik!

Vatanım Sensin’de tüyleri diken diken ettiler! Resmen ekrana kilitlendik!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Vatanım Sensin, dün akşam Kanal D ekranlarına 56. bölümüyle geldi.

Dizide uzun süredir herkesin en büyük isteği, artık Cevdet’in kızlarının da gerçeği öğrenmesi ve babalarının bir vatan haini değil, Kuva-i Milliye için çalıştığını bilmesiydi.

Dün akşam yayınlanan bölümde Halit Ergenç ve Miray Daner’in oynadıkları Hilal ve Cevdet’in karşı karşıya geldikleri o sahnede gözyaşları sel oldu.

Arkadaşlarının tünelde olduğu bir anda tüneli patlatma emri veren Cevdet’in karşısına Hilal dikildi ve babasına silah çekti.

Vatan haini olarak gördüğü babasının bu kadar canavar olacağına inanmadığını gözyaşları içinde anlatırken daha önce onu vurması gerektiğini söylüyordu.

Cevdet anlatmaya çalışssa da Hilal onu dinlemedi. Kelime-i Şahadet getir dediği anda Yakup ve Hilal’in arkadaşları geldi. Hilal, onların yaşadığını görünce şok geçirdi ama asıl büyük şoku, babasının Yakup’a verdiği emirleri duyunca yaşadı.

Vatanım Sensin'de tüyleri diken diken ettiler! Resmen ekrana kilitlendik! 7

Herkesin şaşkınlıkla izlediği bu anlarda, Yakup ve diğerleri çıkarken, Hilal ile Cevdet karşı karşıya kaldı. Cevdet, kızının şaşkın bakışları arasında cebinden hiç çıkarmadığı Türk bayrağını çıkardı ve asla bayrağa, vatana ihanet etmediğini kızına anlattı.

Hilal’le birlikte diziyi izleyenler de bu sahnelerde gözyaşlarına boğuldu. Baba kızın uzun bir zaman sonra yaşadıkları bu duygusal anlar, herkesin tüylerini diken diken etti.

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Finali yaklaşan dizide düğümler de yavaş yavaş çözülmeye başladı. Filippos’un kendisini takip ettiğini farkeden Cevdet, aslında tuzağa düşmüş gibi görünerek onu kandırmaya devam etti. Filippos’un tüm tuzaklarını bilen ve önceden önlem alan Cevdet, yine akıllıca planlarla durumu lehine çevirmeyi de başarmıştı. Bölüm sonunda Cevdet’in kimliğinin açığa çıktığını bilmeden davrandığını sanırken, izleyici bir kez daha şaşırdı

Ama dizinin en dikkat çeken sahnesi şüphesiz Cevdet’in Hilal’e gerçekleri açıkladığı o andı.

İşte o sahneler: