Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’den bu yana Berker Güven 3 yılda nereden nereye geldi!

Vatanım Sensin’den bu yana Berker Güven 3 yılda nereden nereye geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Berker Güven ismini televizyon izleyicileri 2017-2018 sezonunda yer aldığı Vatanım Sensin isimli dizide öğrendi. Aleksi isimli karaktere hayat veren oyuncu, ilk profesyonel dizisinde iyi bir çıkış yapmayı başardı.Halit Ergenç, Bergüzar Koral ve Onur Saylak gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra; Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka, Genco Özak ve Boran Kuzum gibi gençleri öne çıkartan Vatanım Sensin, Berker Güven’e de çok iyi geldi.

Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Nedim karakteri ile kumaşının çok iyi olduğunu gösteren Berker Güven, izleyicileri derinden etkileyen sahnelerle akılda kalıcı da oldu. Berker Güven, bu yapımda da usta isimlerle bir arada yer alarak tecrübesini artırdı. Ayrıca Ozan Dolunay, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, Simay Barlas, İdris Nebi Taşkan gibi genç isimlerle birlikte de Zalim İstanbul’da iyi bir çıkışa imzasını attı.

Artık başrollerde yer almasına kesin gözüyle bakılan Berker Güven için yeni dizi sürprizi ise Alevlerin Ardında… Ay Yapım imzalı dizi ile görüşmelerini sürdüren oyuncunun, ara vermeden ekran macerasına devam etmesi bekleniyor.

3 yıllık süreçte iyi projelerde yer almanın şansını iyi kullanan Berker Güven, sergilediği oyunculuk performansı ile de hayran kitlesi oluşturdu. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da Berker Güven’e olan ilgi her geçen gün artmayı sürdürüyor. Oyuncu, doğru projeler seçtikçe bu kariyer çıkışı da sürecektir.