Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’den kimler ayrılıyor? Korkunç patlamadan kim sağ çıkacak? televizyongazetesi/ÖZEL Haber

Vatanım Sensin’den kimler ayrılıyor? Korkunç patlamadan kim sağ çıkacak? televizyongazetesi/ÖZEL Haber

tarafından zk zk

Vatanım Sensin'den kimler ayrılıyor? Korkunç patlamadan kim sağ çıkacak? televizyongazetesi/ÖZEL Haber 7

Cevdet’in bu hamlesini ekran başındakiler de beklemiyordu. Önce tek tek hazırladığı bomba düzeneklerini karargaha yerleştiren Cevdet’in Yunan komutanları karşısında yaptığı konuşma, masadakileri olduğu kadar ekran başındakileri de şaşırttı. O dakikalarda izleyici Cevdet’in bu durumdan bir şekilde kurtulmasını beklerken hiç umulmadık bir durum yaşandı ve Cevdet, Türk halkına yapılan eziyetleri bir bir masadaki Yunan komutanlara anlatırken ekran başındakiler de biraz sonra olacakları nefesi tutmuş bir şekilde bekliyordu. Cevdet, sonunda kimliğini açıklayıp silahını çıkardı ve Yunan komutanları tek tek vurmaya başladı. Ancak bu esnada kendisi de omzundan yaralandı.

İzleyenler her şeye rağmen Cevdet’in bir kaçış planı olduğunu düşünerek bu heyecanlı sahneyi izlerken, Ankara’da ise Tevfik, Mustafa Kemal Paşa’ya suikast düzenlemekle meşguldü. Tevfik, oyuna geldiğini bilmeden içinde bomba olduğunu sandığı çantayı Paşa’nın odasına bırakıp çıkmış ve bu pis oyundaki görevini tamamlamış olmanın rahatlığıyla kendisini götürecek araca doğru ilerlemekteydi.