Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’e Hilal’in mektubu damgasını vurdu…

Vatanım Sensin’e Hilal’in mektubu damgasını vurdu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Vatanım Sensin’in dün akşamki bölümüne damgasını vuran olay kuşkusuz Hilal’in uzun süredir Yunan ordusuna çalıştığını düşündüğü babasıyla arasındaki derin bağı ortaya çıkaran mektuptu. Hilal, babasına büyük bir öfke duymasına rağmen, onun Yunanlılar tarafından öldürülme ihtimalini kaldıramadı.

Tüm ailede en çok kahrolan kişi Hilal oldu. Onu kurtarmak için bir şeyler yapmak isteyen Hilal’in eli kolu bağlıydı ama ona güç vermek için bir mektup yazıp direnmesini istedi babasından. İşte Hilal’in babasına yazdığı bu mektup, ekran başındakilerin de içini sızlattı. Hilal babasına, “Senin ölmeni değil, yaşamanı diliyorum baba… Babaannem, annem, ablam ve en çok da biricik Mehmet’imiz için yaşa!” sözleriyle seslendi.

Her şey rağmen, babası bir hain dahi olsa onun yaşamasını isteyen Hilal, duygularını ilk kez babasıyla paylaşıyordu. Leon sayesinde mektubu cezaevine göndermeyi başaran Hilal’in mektubu, Cevdet için en büyük güç kaynağı olmuştu.

Sosyal medyada da bu sahneyle ilgili yorumlar yer aldı.

Leon’un Hilal’e babasının kuvvacı olma ihtimalinin kendisi için ne ifade edeceğini söylediğinde herkesin aklında sor işareti oluştu. Leon, ihbar eder mi? Nitekim son sanhnede Leon, Yunan ordusu içindeki Bolşevikler’i bilip de ihbar etmediğini öğrendiğinden beri CEvdet’in Kuvvacı olduğunu anladı. Silahı Cevdet’e doğrultan Leon’un hamlesi ne olacak. Şimdi büyük merak konusu…