Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’in finalinde sürpriz bir isim var!

Vatanım Sensin’in finalinde sürpriz bir isim var!

tarafından zk zk
Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin final bölümünün ilk sürprizi belli oldu.

İki sezon süren macerasını bu akşam tamamlayacak olan Vatanım Sensin’in final bölümüne Ahmet Mümtaz Taylan konuk oldu.

Usta oyuncu, kendi sahnesinden oluşan bir görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Vatanım Sensin final bölümünden ilk görüntüler!

Vatanım Sensin'in finalinde sürpriz bir isim var! 7

Kanal D ekranlarına damga vuran Vatanım Sensin, bu akşam çarpıcı bir bölümle veda ediyor. Başrollerini Halit E rgenç ve Bergüzar Korel’in paylaştığı Vatanım Sensin, iki sezon boyunca ekran dünyasının sevilen yüzlerini konuk etmiş, tarihin seyrini değiştiren karakterlere göndermede bulunmuştu. Kurtuluş Savaşı’nda verilen mücadeleyi ekrana taşıyan Vatanım Sensin finalinde de sürpriz bir ismi ağırladı. Diziye konuk olacağını sosyal medyadan duyuran Ahmet Mümtaz Taylan, esprili bir göndermede bulundu. Usta oyuncunun rolünün detayları ise akşam belli olacak.

Vatanım Sensin’in 7 Haziran 2018 Perşembe akşamı yayınlanacak final bölümünde Yunan askerleri tarafından tutuklanan Cevdet, konuşması için işkenceye maruz kalır. Cevdet, tüm acılara dayansa da karşısında Azize’yi gördükten sonra önemli bir sınav vermek zorunda kalır. Zira Azize de gözleri önünde işkence görmekte ve bir ulusun kaderi onun yardımlarıyla belirlenecektir.