Ana sayfa Dizi Haberleri Ve beklenen gerçekleşiyor! Camdaki Kız’da Hayri, Koroğlu ailesine giriyor!

Ve beklenen gerçekleşiyor! Camdaki Kız’da Hayri, Koroğlu ailesine giriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en iddialı yapımlarından biri olan Camdaki Kız, ikinci sezona çok hızlı bir giriş yaptı. Yeni sezona damgasını vuracak karakter Hayri’nin gelişi büyük bir merakla beklenirken yeni karakter nihayet Koroğlu ailesine giriyor.

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun bulunduğu Camdaki Kız bu akşam 13. bölümüyle ekrana geliyor. Bu akşamki bölüm çok önemli çünkü uzun zamandır gelişi beklenen Hayri nihayet bu akşam Koroğlu ailesinin içine giriyor.

Bu da Camdaki Kız’da yeni bir dönemin başlangıcı demek. Hayri’nin gelişiyle birlikte dizide tüm dengeler alt üst olacak. Hayri yakında tüm ipleri eline geçirecek.

Ve beklenen gerçekleşiyor! Camdaki Kız'da Hayri, Koroğlu ailesine giriyor! 7

Hayri’yi canlandıracak karakterin bulunması Camdaki Kız yapım ekibi için bir hayli zor olmuştu. Karakteri canlandıracak oyuncu için birkaç ünlü ismin adı geçmişti. En sona ise Cihangir Ceyhan’ın adı kalmıştı.

Ancak en son Alev Alev dizisinde izlediğimiz Cihangir Ceyhan ile yapım şirketinin anlaşması bir hayli uzun sürmüştü. Öyle ki ikinci sezonun çekimleri başladığında anlaşma hala sağlanamamıştı. Nihayet Cihangir Ceyhan ve yapım şirketi el sıkıştı ve dizinin Hayri’sini canlandıracak isim belli oldu.

Şimdi Camdaki Kız izleyicileri büyük bir heyecanla, Hayri’nin gelişiyle yaşanacak büyük değişimi bekliyor. Rafet Bey’in hayatını kurtararak aileye çok sağlam bir giriş yapan Hayri, Nalan’ın hiç kimsede bulamadığı sıcaklığı genç kadına sunacak. Ardından Camdaki Kız’ın hikayesi bambaşka bir yöne doğru evrilecek.

Camdaki Kız, bu akşam 13. bölümüyle saat 20:00’de Kanal D ekranlarında olacak.