Ana sayfa Sosyal Medya Ve Bergüzar Korel uzun bir aradan sonra geliyor…

Ve Bergüzar Korel uzun bir aradan sonra geliyor…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, ekranlara son olarak Vatanım Sensin dizisiyle gelmişti. Halit Ergenç ile evli olan Oyuncu, ikinci çocukları Han’ı dünyaya getirdikten sonra da ekranlara çıkmadı. Ancak hamileliği öncesinde Kızlar ve Oğlanlar isimli tek kişilik bir oyuna başlamıştı.

Sahnedeki oyunculuğuyla takdir gören Bergüzar Korel, çok sevdiği bu projeye hamileliğinde yaşadığı bir sorun nedeniyle doktor tavsiyesiyle ara verdi. Daha sonrasında Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan süreçte de sahneye çıkamadı. Bilindiği gibi bir süredir tiyatroların yapılması da salgın nedeniyle durdurulmuştu.

Ancak gerekli şartların sağlanmasıyla bazı oyunlar yeniden sahneleniyor. Bu oyunlardan birisi de Korel’in ‘Kızlar ve Oğlanlar’ isimli oyunu. Bergüzar Korel, bir süre önce oyunun başlayacağını duyurmuştu.

Heyecanını instagram’dan takipçileriyle paylaşan Bergüzar Korel, hayranlarının oyunla ilgili hazırladığı bir videoyu paylaşarak duygularını aktardı.

Oyunu izleyenlerin düşüncelerinin ve duygularının eklendiği video, belli ki Bergüzar Korel’i hayli heyecanlandırmış. Korel, mutluluğunu ifade edecek kelime bulamadığını belirterek aşağıdaki paylaşımı yapıyor:

Çok heyecanlıyım..
Mutluluğumu ifade edecek kelime bulamıyorum.
Sizinle kavuşacağım anı hasretle ve özlemle bekliyorum.
????
#repost

@berguzarkorel_fanclub with @make_repost
・・・
Videoda izleyicilerin yorumları kullanılmış ????????????????????????????????❤️

Bergüzar Korel karakter için doğru bir seçim olmuş, doğal ışığıyla, sıcak bakışlarıyla çok da yakışıyor sahneye, bu kadar beklemiş olması yazık
⠀⠀⠀~ Asu Maro @asumaro ⠀

@berguzarkorel
@ibrahimcicek
@crafttiyatro

#bergüzarkorel #berguzarkorel #kizlarveoglanlar #kızlarveoğlanlar #kizlarveoğlanlar

 

Ve Bergüzar Korel uzun bir aradan sonra geliyor... 7