Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Eda Ece, Yasak Elma 6. sezondan büyük tüyoyu verdi!

Ve Eda Ece, Yasak Elma 6. sezondan büyük tüyoyu verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların entrikası bol, kahkaha dolu yapımı Yasak Elma, Fox TV’de 5 sezondur ilgiyle izleniyor. Dizinin 6. sezonda da devam edecek olması, izleyici için güzel bir sürpriz oldu. Ancak tabii yeni sezonda bazı ayrılıkların yaşanması da gündemde.

“Kim gider, kim kalır?” sorularıyla yaz boyu meşgul oldu dizinin izleyenleri. Sezon finalinde Çağatay, Yıldız ve Ender’in içinde olduğu aracın uçurumdan aşağı düşmesi ile birlikte, hiç bir başrol oyuncusunun dizide garantisinin olmadığı mesajı da verildi!

Senaryo öyle bir yerde ara verdi ki dizinin ilk bölümlerinden beri başrolde yer alan Şevval Sam ve Eda Ece’nin bile gitme olasılığı belirdi! Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay’ın ayrılığı ise sezon finalinden önce gündeme gelmişti. Oyuncu, şu sıralar atv’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı için kamera karşısına geçti bile!

Yasak Elma dizisi altıncı sezonu ile birlikte Ekim ayında ekranlarda olacak. Dizide kimin gidip kimin kalacağına ise Med Yapım karar verecek. Eda Ece, bir süre önce yaptığı açıklamada, yapımcı Fatih Aksoy ile dizinin çekimleri başlamadan önce yapılacak toplantıda kararın ortaya çıkacağını söylemişti.

Ve Eda Ece, Yasak Elma 6. sezondan büyük tüyoyu verdi! 8

Ancak son yaptığı açıklama ile bir anda dikkatleri çekti oyuncu! Pek çok yeni ismin diziye dahil olacağı gündeme geliyor. Başrollerden Eda Ece ve Şevval Sam’ın kalıp kalmayacağı da merak konusuydu. Özellikle Şevval Sam’ın artık diziden ayrılmak istediği şeklinde kimi duyumlar da gündeme geliyordu.

Sahne çalışmalarına yaz aylarında ağırlık veren Şevval Sam’ın 6. sezonda da devam edeceği bilgisini Eda Ece verdi! Bir çok kişinin merakla beklediği sorunun yanıtını çekimler başlamadan yaptığı bir açıklama ile vermiş oldu! Eda Ece’nin büyük tüyosu ile izleyici de rahat bir nefes aldı!

Ve Eda Ece, Yasak Elma 6. sezondan büyük tüyoyu verdi! 9

Eda Ece, “Şevval ile ben sabit, çevremiz değişiyor” sözleriyle birlikte aylardır beklenen gelişmeyi aktardı! Ender ve Yıldız karakterleri, Yasak Elma’nın izleyici açısından olmazsa olmazı adeta! Zaten sosyal medyada da uzun süredir bu iki karakterin ayrılığı söz konusu olursa diziyi izlemeyeceklerini söyleyenler de çoğunluktaydı.

Görünen o ki Yıldız ve Ender’i 6. sezonda da izlemeye devam edeceğiz! Bu arada Şevval Sam’ın durumunu soran muhabirlere Eda Ece, “Açıkladı, kalıyor. Biz final sezonunu beraber yapacağız” diyerek bu konuyla ilgili tüm tartışmalara da son noktayı koymuş oldu!