Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisindeki partneri açıklandı! Çok çok çok şaşıracaksınız!

Ve Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisindeki partneri açıklandı! Çok çok çok şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – En son TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisinden sonra yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Kadir Doğulu’nun yeni dizisinde kiminle partner olacağı merak konusuydu. Kanal D için çekilecek olan Aşkın Tarifi dizisi, yaz aylarında ekranda olacak. Doğulu, çoktan dizinin hazırlıklarına başladı bile.

Yemek kültürü üzerine bir dizi olacağı için oyuncu, ünlü Şef Eyüp Kemal Sevinç’den eğitim almaya başladı. Oyuncunun her bölümde bir yemek tarifi vereceği dizinin kadrosu da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinde, Kadir Doğulu’nun partneri olacak kadın oyuncu merak konusuydu. Bu isim sonunda belli oldu!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından bu kişinin Serra Arıtürk olduğunu duyurdu! Serra Arıtürk, bir oyuncu değil. Biz şarkıcı. Youtube üzerinden yayınladığı şarkılarıyla dikkat çekti. İlk kez bir dizide oynayacak!

Ve Kadir Doğulu'nun Aşkın Tarifi dizisindeki partneri açıklandı! Çok çok çok şaşıracaksınız! 8

1998 İstanbul doğumlu olan Serra Arıtürk, 7 yaşında gitarla tanışmış ve ailesinin de desteği ile müzik konusunda eğitimler almış bir isim. Lise sondan sonra şarkı söylemeye başlayan ve bir dönem Boğaziçi Caz Korosu’nda da yer alan Arıtürk, çeşitli coverlar ile tanındı.

Ve Kadir Doğulu'nun Aşkın Tarifi dizisindeki partneri açıklandı! Çok çok çok şaşıracaksınız! 9

İzleyici şimdi Serra Arıtürk’ün Kadir Doğulu ile ekran uyumunu merak ediyor! Bu arada dizide Fırat karakterine hayat verecek olan Kadir Doğulu, Gaziantepli olan ve Fransız mutfağında uzman Fırat Karasu karakterine hayat verecek.

Dizide Fırat’ın teyzesi Sultan karakterini canlandıracak olan Yasemin Conka ile anlaşma bir süre önce sağlanmıştı. Ayrıca Cem Davran da dizinin kadrosunda.