Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Mavi ile tanışmaya hazır olun! Sefirin Kızı’nda Tuba Büyüküstün ilk heyecanı sosyal medyadan yaşattı!

Ve Mavi ile tanışmaya hazır olun! Sefirin Kızı’nda Tuba Büyüküstün ilk heyecanı sosyal medyadan yaşattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sefirin Kızı dizisinin izleyenleri için bu akşam ekrana gelecek olan 37. bölüm merakla bekleniyor! Adeta bir sayfa kapanıp, yeni bir sayfa açılacak! Neslihan Atagül’ün rahatsızlığının ardından diziden ayrılması ve sonrasında sürpriz bir kararla Tuba Büyüküstün’ün gelmesi herkesi çok şaşırtan bir gelişme olmuştu. Büyüküstün, dizinin yeni senaristi Eylem Canpolat ile Kara Para Aşk’ta oynadığı Engin Akyürek’i zor durumdan kurtararak diziyi kabul etti.

Geçtiğimiz hafta Bodrum’a giden oyuncu, ilk çekimlerini yapmış ve Pazartesi akşamı yayınlanan kısa ve yağmurlu bir sahne ile izleyici ile buluşmuştu. Sancar’ın, Nare’nin gidişinin ardından yaktığı o kulübe yeniden yapılmış, bu kez mavi çerçeveli bembeyaz bir Bodrum evi kondurulmuştu yerine.

İçini kızı için döşediği ve oyuncaklarla dolu bir eve dönüştüren Sancar, yağmurlu havada geldiği kulübenin bacasından çıkan dumanı görünce şaşırmış, kapıyı açınca ıslanıp eve sığınan ve kurumaya çalışan bir kadını görmüştü. Kadın da Sancar da şaşırıp kalırken, çıkıp gitmesi istenince eşyalarını toplayıp gitmişti kadın.

İşte Tuba Büyüküstün’ün oynadığı o kadının isminin Mavi olduğu da bir kaç gün önce ortaya çıktı. Büyüküstün’ün oynadığı Mavi’nin hikayesi bu akşam başlıyor! O kulübeye neden geldi, neden dışarıda tek başına çaresiz bir halde, başına ne geldi, kim bu kadın? İşte bu soruların yanıtını bu akşam alacağız.

Ancak dizinin yayınlanan fragmanı ile birlikte heyecan artarken, en az izleyici kadar heyecanlı olduğu gözlenen Tuba Büyüküstün’den de yeni bölüm öncesi iki paylaşım geldi.

Oyuncu, dizinin yeni bölümüne atıfta bulunan paylaşımının ardından, oynadığı karakter Mavi’nin bir çizimi ile takipçilerine hatırlatma yaptı.

İşte o paylaşımlar…

Ve Mavi ile tanışmaya hazır olun! Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün ilk heyecanı sosyal medyadan yaşattı! 8

Yeni bölüme saatler kala Tuba Büyüküstün’den gelen bu fotoğraflar, takipçilerini de heyecanlandıracak cinsten! Bir süredir onu televizyonda görmek isteyen hayranları, bu sürpriz karşılaşma ile hayli mutlu. Yaptıkları yorumlarda da belirtiyorlar.

Dizinin adı her ne kadar Sefirin Kızı ise de sefirin kızı Nare gitti ama Mavi geldi… Bakalım Mavi ve Sancar’ın hikayesi nasıl başlayacak ve daha da önemlisi Nare ile Sancar’ın destanını unutturabilecek mi?

Ve Mavi ile tanışmaya hazır olun! Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün ilk heyecanı sosyal medyadan yaşattı! 9

İşte Sefirin Kızı 38. yeni bölümden ilk fragman: