Ana sayfa Dizi Haberleri Ve merakla beklenen Kanunsuz Topraklar setinden ilk paylaşım Uğur Güneş’ten geldi!

Ve merakla beklenen Kanunsuz Topraklar setinden ilk paylaşım Uğur Güneş’ten geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül sezonu ile birlikte yeni başlayacak diziler arasında yer alan Kanunsuz Topraklar, şimdiden izleyenlerin büyük merakla beklediği yapımlardan. Uzun süredir gündeme gelen dizi, Uğur Güneş ile anılmıştı. Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan oyuncu, aylardır yeni dizinin hazırlıkları için bekliyordu.

Dizideki partneri ise Ramo dizisinin finalinin hemen ardından geldi. Ramo’da Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç, Uğur Güneş’in Kanunsuz Topraklar’daki partneri oldu.

İki başarılı ismin 1940’larda Zonguldak’ta geçen bir hikayenin kahramanları olarak ekran başına gelmeye hazırlandığı dizi ile ilgili yeni gelişmeler de heyecan yaratmakta.

Fox TV için hazırlanan ve Gold Film imzalı olan dizinin yönetmeni Faruk Teber, senaristi Zülküf Yücel. Bu iki usta ismin projenin başında olması da iddiayı arttırıyor.
Ve merakla beklenen Kanunsuz Topraklar setinden ilk paylaşım Uğur Güneş'ten geldi! 9

2021-2022 sezonunda yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi için tüm ekip geçtiğimiz günlerde bir araya geldi ve dizinin çekimlerine de başlandığı bilgisi sosyal medyada yapılan paylaşımlar ile duyuruldu.

28 Mayıs Cuma günü dizi ekibi bir araya geldi. Bu buluşmadan ilk fotoğraflardan birini de Uğur Güneş instagram hesabından yayınladı.

Ve merakla beklenen Kanunsuz Topraklar setinden ilk paylaşım Uğur Güneş'ten geldi! 10

1940’lı yılların Türkiye’sine doğru uzanan dizi maden ocaklarında yaşananları ve büyük bir aşkı anlatacak. Diide ayrıca Murat Daltaban, Arif Diren, Ali Erkazan, Onur Kaya, Necip Memili, Hazar Motan, Serdem Paçal, Eylül Su Sapan, Kaan Taşaner, Mine Teber, Doğaç Yıldız ve Ezgi Çelik de yer alıyor.

Ve merakla beklenen Kanunsuz Topraklar setinden ilk paylaşım Uğur Güneş'ten geldi! 11