Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisi adeta bilinmezliklerle dolu bir hale sürüklendi!

Veda Mektubu dizisi adeta bilinmezliklerle dolu bir hale sürüklendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmakta olan Veda Mektubu dizisinin hikayesi oldukça etkileyici bir şekilde ilerliyor. Her ne kadar reytingler noktasında Kanal D’nin tatmin olmama hali sürse bile, dizinin hem konsepti hem hikaye akışı hem de oyuncu kadrosunun başarısı öne çıkıyor.

Veda Mektubu dizisinde 12. bölüm de geride kaldı. Hikayenin ne kadar daha süreceği bilinmese bile sezon sonuna doğru adım adım yaklaşıldığı biliniyor. Kanal D’nin ortalamanın altında gelen reytingler nedeniyle diziye ikinci sezonda da şans verip vermeyeceği de henüz belirsizliğini koruyor.

Dizinin hikayesinde de bazı belirsizlikler var ve bu konuda Aslı karakterini canlandıran Rabia Soytürk bazı ayrıntılar verdi. Aslı ile Mehmet arasındaki ilişkinin çok farklı bir yere savrulma ihtimalinin de ortaya çıkması bakımından Rabia Soytürk’ün sözleri gelecek bölümlerle ilgili ipuçları da taşıyor.

Veda Mektubu dizisi adeta bilinmezliklerle dolu bir hale sürüklendi! 7

Sosyal medya içerik üreticisi olarak öne çıkan Fester Abdü ile aşk yaşayan oyuncu, sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Oyuncu, ilişkilerinin güzel gittiğini söylerken, Veda Mektubu dizisiyle ilgili sorular üzerine de şöyle konuştu:

“Şu an bayağı sıkışmış bir haldeyiz. Ben, Aslı karakteri olarak bayağı sıkışmış bir haldeyim. Ama gidişat olarak Alanur ile bayağı mücadele içindeyiz.

Artık aslı bir bebek de bekliyor, Mehmet ile birlikte. Bakalım o bebek beklendiği gibi olacak mı, gelecek mi? Gelmez ise neyden dolayı gelmeyecek, bunlar sıkışmışlık yaratacak. Mehmet adamdır dedik ama, Mehmet adamlığa devam edecek mi?”

Rabia Soytürk yaz dönemi için Alaçatı’ya giderek deniz, kum ve güneş üçlüsünde keyifli bir tatil geçirmeyi arzu ediyor. Ancak oyuncunun görüşme halinde olduğu ve bazı projelerde rol alma ihtimali de bulunuyor.

Rabia Soytürk, “Çalışmak belki olabilir, konuşulan şeyler var. Ama gönül ister ki Alaçatı, kum, güneş…” diyerek yaz dönemi konusunun da henüz belirli olmadığını ifade etti.