Ana sayfa Dizi Arşivi Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve hikayesi!

Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve hikayesi!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi, OGM Pictures yapımı Yüz Yıllık Mucize; ilgi çekici hikayesi ile ekranda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İlk fragmanı yayınlanan dizinin başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin yer alıyor. 130 yaşındaki Ali Tahir’in hikayesi çok yakında Star ekranlarında olacak.

Star’ın yeni dizisi ‘Yüz Yıllık Mucize’ çok yakında izleyici ile buluşacak. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin konusu ise şöyle:

Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve hikayesi! 8

Günümüzde 130 yaşında olan Ali Tahir (Birkan Sokullu); hayatıyla ilgili önemli bir karar verdiğinde Harika (Ebru Şahin) ile karşılaşır. Bu karşılaşma ve tanışma sonrası hem Harika hem de Kemal için yeni bir sayfa açılacaktır.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Yüzyıllık Bir Mucize’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve hikayesi! 9

“Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra.”