Ana sayfa Dizi Haberleri Vedat kazandı sanıyorsunuz ama…. Sen Anlat Karadeniz, sürpriz yapabilir!

Vedat kazandı sanıyorsunuz ama…. Sen Anlat Karadeniz, sürpriz yapabilir!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de bu akşam 36. bölümü yayınlanacak olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde, Vedat’ın şikayeti üzerine beş kadın tutuklanıyor.

İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe’nin baş rolünde oynadıkları dizide geçtiğimiz hafta Vedat, Asiye’nin planıyla kaçırılmış, bunu duyan Nefes, sürekli yanlış bir adım attıklarını söylemişti.

Vedat’ı kaçıran ama ne yapacaklarını bilemeyen kadınlar, sonunda onun oyununa gelmişti.

Vedat, tekerlekli sandalyede bağlıyken gelen ve onu öldürmeye kararlı olan Mercan’ı fena kandırdı!

Daha önce bayılttığı Berrak’ı sandalyeye oturtup, ipi boynuna geçirdi ve Mercan, ipin ucunda Berrak’ın olduğunu bilmeden arabasını sürmeye çalışıyordu.

Yeni bölümde Berrak’ın kurtulduğu ancak 5 kadının gözaltına alındığı tanıtımda görüldü.

Şimdi herkes Nefes, Asiye, Berrak, Nazar ve Mercan’ın başına ne geleceğini merak ediyor.

Hafta boyunca ‘kadın gücü’ denilerek kadınların Vedat’ın tuzağına düşmeleri ve mağdur olmaları, sosyal medyada diziyi takip edenler tarafından eleştirilmişti.

Ancak atv’nin internet sitesinde yayınlanan dizinin özetine bakınca, bu işin arkasından Vedat’ın pek de karlı çıkmayacağı ile ilgili son cümlede bir tüyo da verilmekte!

Vedat kazandı sanıyorsunuz ama.... Sen Anlat Karadeniz, sürpriz yapabilir! 7

İşte yeni bölüm özeti:

“Şu hayatta korkman gereken tek insan, kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış insandır!

Mercan, Vedat yerine Berrak’ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak’ı kurtaran Tahir, Nefes’in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes’ten hesap sorar.

Vedat’ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak?

Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?