Ana sayfa Dizi Haberleri Vedat’ı unutun! Mehmet Ali Nuroğlu, ters köşe bir karakterle geliyor! Güvercin dizisi oyuncuları belli oldu!

Vedat’ı unutun! Mehmet Ali Nuroğlu, ters köşe bir karakterle geliyor! Güvercin dizisi oyuncuları belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – İki sezon boyunca Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Vedat karakteriyle çok konuşulan bir isim oldu Mehmet Ali Nuroğlu.

Ünlü oyuncu, psikopat bir adamı oynadığı rolüyle izleyenleri hem kızdırdı hem de oyunculuğuyla büyük beğeni toplamayı da başardı.

Nuroğlu, geçtiğimiz sezon sonuna doğru Vedat karakterinin ölmesiyle birlikte diziye veda etti.

Ancak gitmesi istenen bir karakter olmasına karşılık, o gittiğinde Sen Anlat Karadeniz’in esprisi de gitti adeta!

Vedatsız bir Sen Anlat Karadeniz dizisi izlemeye başlayanlar, bu duruma hala alışmaya çalışırken Mehmet Ali Nuroğlu’nu bu kez başka bir dizide izleyecekler.

Vedat'ı unutun! Mehmet Ali Nuroğlu, ters köşe bir karakterle geliyor! Güvercin dizisi oyuncuları belli oldu! 7

Başarılı oyuncu, ilk olarak Çemberimde Gül Oya İsimli diziyle ekrana gelmişti. Sonrasında pek çok dizi ve sinema filminde rol alsa da ekrandaki en vurucu rollerinden biri Vedat olmuştu.

İzleyicinin aklında hala Vedat olarak kalan Nuroğlu, bu kez bambaşka bir karakterle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Çekimlerinin 13 Ekim’de başlaması planlanan Star TV’nin Güvercin isimli iddialı dizisinde başrolde oynayacak.

tv100’den Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Kenan isimli bir karakteri oynayacak olan Nuroğlu’na, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Eslem Akar, Toprak Sağlam, Devrim Saltoğlu ve Genco Özak gibi isimler eşlik edecek.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizideki rolü ise merakla bekleniyor. Mehmet Ali Nuroğlu’nun, Vedat’tan sonra izleyiciye ters köşe yapacak bambaşka bir karakterle ekrana gelmesi bekleniyor.