Ana sayfa Sosyal Medya Vefat eden sanatçı Rasim Öztekin adına Cunda’da alınan kararı, kızı Pelin Öztekin sosyal medyadan duyurdu!

Vefat eden sanatçı Rasim Öztekin adına Cunda’da alınan kararı, kızı Pelin Öztekin sosyal medyadan duyurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Usta Oyuncu Rasim Öztekin, 8 Mart tarihinde hayata veda etmişti. 62 yaşındaki Öztekin’in kaybı, sevenleri, izleyicileri ve ailesini büyük bir üzüntüye boğdu. Henüz genç bir yaşta sanatçıya veda etmek, en çok da kızı Pelin Öztekin için zor oldu.

Babası gibi oyuncu olan Pelin Öztekin, vefatından sonra da Rasim Öztekin’i sık sık anan paylaşımlarıyla sosyal medyada yer alıyor.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Rasim Öztekin, 7’den 77’ye herkesin sevdiği, saydığı bir isimdi. Pek çok tiyatro oyuncu, sinema ve dizi projesinde yer almış, pek çok ödülün sahibi bir sanatçıydı.

Bu büyük kaybın ardından Ayvalık’ta Öztekin adına herkesin takdir ettiği bir karar alındı. Bu kararı ise Pelin Öztekin, twitter sayfasından duyurdu.

Öztekin, Ayvalık Cunda Alibey Adası’nda, büyüdüğü sokağa babasının isminin verileceğini sevenleriyle paylaştı.

Pelin Öztekin mesajında şunları söyledi: “Büyüdüğüm o sokak artık senin adınla anılacak Babiş. Cunda Alibey Adası- Rasim Öztekin Sokağı. Konuyu gündeme taşıyan Ayvalık Beleiye Başkanı Mesut Ergin ve oy birliği ile kabul eden tüm Ayvalık Belediye Meclis üyelerine sonsuz teşekkürler.”

Vefat eden sanatçı Rasim Öztekin adına Cunda'da alınan kararı, kızı Pelin Öztekin sosyal medyadan duyurdu! 7