Ana sayfa Sosyal Medya Vefat haberini alınca Eda Ece’nin yüreği sızladı, içi yandı!

Vefat haberini alınca Eda Ece’nin yüreği sızladı, içi yandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tarık Ünlüoğlu için taziye mesajları arka arkaya geliyor. atv ekranında yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Kaptan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 61 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi görmekte olan Ünlüoğlu’nun vefat haberi hayranlarını ve birlikte rol aldığı arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğdu. Geçen ay akciğerinde meydana gelen sorun nedeniyle hastanede tedavi altındaydı. Acıbadem hastanesinden yapılan açıklamada sanatçının ileri evre akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü, bu sabah solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakım servisine alındığı ve tüm tüm tıbbı müdahalelere rağmen saat 12.40’ta hayatını kaybettiği bildirildi.

Taziye mesajı paylaşan isimlerden birisi de Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece oldu.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Eda Ece, “İçimi yaktın” diyerek yüreğinin sızladığına vurgu yaptı.

Eda Ece, Tarık Ünlüoğlu’nun kendisine ‘hoca hanım’ diye hitap ettiğini de ilk kez açıkladı.

İşte o paylaşım:

Seni çok seviyorum Tarık abi. İçimi yaktın. Senin bana “hoca hanım” demeni, birbirimize olan sevgimizi, herzaman her konuda gösterdiğin desteği hiç unutmayacağım. Siz dünyanın en çok birbirini seven çifti, ben ikinizi de çok seviyorum. Gülenay ablayla ben daha düne kadar telefonda hiç umudumuzu yitirmedik, inanması zor geliyor, Allah tüm sevenlerine sabır versin başta da Gülenay’ıma. Acını paylaşıyorum. Canlarım benim❤️ #TARIKÜNLÜOĞLU

Vefat haberini alınca Eda Ece'nin yüreği sızladı, içi yandı! 7