Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi 20 Ocak 10. bölümünde Nurcan ev halkını şaşkına çeviriyor

Kalk Gidelim dizisi 20 Ocak 10. bölümünde Nurcan ev halkını şaşkına çeviriyor

tarafından ker_def
TRT 1 ekranında Kalk Gidelim dizisinin 20 Ocak Cumartesi günü ekrana gelecek 10. bölümünde neler olacak?

Ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu atmak isteyenlerin yeni favorisi ‘Kalk Gidelim’ dizisi 20 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle TRT 1’de.

Mustafa Ali Meryem’in koyunlarından büyük kar etmiştir. Kazandığı parayla Nurcan’ı alışverişe götürünce Seyfettin de Sevda’yı sinemaya götürmek zorunda kalır. Nurcan’ın alışverişte çok fazla para harcaması ev halkını şaşırtır. Hacı Hüseyin oğlunun bu kadar parayı nerden bulduğunu merak eder.

Meydanda Meryem adak yemeği verirken Seyfettin de lokma döktürür. Her ikisinin de neye adak adadıkları merak konusu olur. Hacı Hüseyin koyun meselesinde Mustafa Ali ve Seyfettin’in yalan söylediğini anlar. Diğer tarafta Meryem kandırıldığını öğrenir.

Badegül koyunların satıldığını ve en sevdiği koçunun adak yapıldığını öğrenince şok olur. Köyden gitmeye karar verir. Canberk köyde kalması için onu ikna ederken aşkını itiraf eder. Diğer tarafta Halim, Meryem’e verdiği sözün ağırlığı altında ezilmektedir.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak’ın başrollerini paylaştığı TRT 1’in iddialı projesi Kalk Gidelim ’de Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir ve Sena Çakır gibi birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Künye:
Yapımcı: Eyüp Üstün
Yönetmen: Hatice Memiş
Senaryo:Baykut Badem, Güliz Kucur, Hazan Toma
Hikaye:Güliz Kucur
Yapım: STAFF FİLM
Oyuncular:Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir ve Sena Çakır gibi birçok oyuncu yer alıyor.