Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’dan ayrıldı, Tolgahan Sayışman’a partner oldu!

Adını Sen Koy’dan ayrıldı, Tolgahan Sayışman’a partner oldu!

tarafından ker_def
Kanal D, son yıllarda diziler konusunda ciddi bir şanssızlık yaşamakta…

Kanalın tutan ve bu sezona da yansıyan sadece iki dizisi var. Arka Sokaklar ve Çocuklar Duymasın…

Koca Koca Yalanlar isimli diziyi de ekrana süren Kanal D, gelen tepkiler nedeniyle bu dizinin arkasında ne kadar durabilecek merak konusu.

Ancak Kanal D, son dönemdeki dizi şanssızlığını kırmakta kararlı ve yeni sezonda iddialı yapımlar hazırlıyor.

Bu dizilerden birisi de başrollerini Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer’in oynaycağı ,hikayesiyle çok konuşulacak Hayat Işığım isimli dizi.

Kanal D’de ekrana gelmeye hazırlanan, MF Yapım imzalı ‘Umut Işığım’ için hazırlıklar başladı. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek’in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Tolgahan Sayışman, başrolü Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer’le paylaşacak. Ekibe, aralarında Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer ve Nihan Büyükağaç’ın da bulunduğu geniş bir kadro eşlik edecek.

Adını Sen Koy'dan ayrıldı, Tolgahan Sayışman'a partner oldu! 7

Senaryosuyla izleyenleri derinden etkileyecek dizinin hikayesiyse şöyle: Derya (Töre) ve Elif’in (Subaşı) bir tesadüfle keşisen hayatları, beklenmedik olayların yaşanmasına yol açar. Askerlikten malulen emekli edilmesinin ardından Köyceğiz’e yerleşen Yılmaz (Sayışman), hayata tutunmak için Elif’le evlenir. Çocuk sahibi olamayan çiftin yaşamı, dalgaların kıyıya getirdiği bir bebek sayesinde yön değiştirir.