Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’un yıldızları ne yazık ki aynı dizide olamayacak!

Adını Sen Koy’un yıldızları ne yazık ki aynı dizide olamayacak!

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan Adını Sen Koy dizisinde Zehra ve Ömer karakterlerini oynayan Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’nın bir süre önce diziden ayrıldıkları öğrenilmişti.

İkilinin birlikte yine bir başka dizide oynaması gündemdeydi ancak olmadı.

Ayrıntıları Mesut Yar, Posta’daki köşesinde şöyle anlatıyor:

“Aynı dizide olamadılar!

Çoktandır hayranlarının yanıt beklediği soru şuydu; “Adını Sen Koy” dizisinden ayrılan Hazal Subaşı ve Erkan Meriç hangi projeden el sallayacaktı sevenlerine?

Adını Sen Koy'un yıldızları ne yazık ki aynı dizide olamayacak! 7

Yanıt önceki gün atılan imzayla netleşti. Hazal Subaşı Kanal D’nin yeni dizisi “Hayat Işığım”da Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç’le birlikte başrol üstlenecek… Dizi entrikalı aşk hikayelerinin zirve kalemi Melis Civelek tarafından senaryoya dökülmüş. Bir hayli de akıcı konusu var. Bunlar bilinenler…İşin ilginç kısmı saydığımız iki ismi aynı projede görmek isteyen hayranların mutlu sona teğet geçmesi. Erkan’a da aynı dizi için teklif gitmiş. Ama karakteri çok sert bulan genç oyuncu müsaade istemiş yapımcılardan. İkilinin aynı dizide olma ihtimali ortadan kalkmış…

“Peki, Erkan Meriç nereden el sallayacak?” diyenler olduğunu biliyorum. Onlara da yanıtım var. Erkan, sezona iddialı girmeyi planlayan iki ayrı iş için imza aşamasında. Bir tercih yapacak ve tercihi yine ilk kez bu köşede olacak!”