Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi 3. bölüm fragmanında Gülperi ile Ejder evlenecek mi? Gülperi çıkmaz sokakta!

Gülperi 3. bölüm fragmanında Gülperi ile Ejder evlenecek mi? Gülperi çıkmaz sokakta!

tarafından ker_def

Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen ve Tarık Pabuççuoğlu’nun başrollerini paylaştığı Gülperi dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı.

28 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle Show TV ekranında buluşacak olan Gülperi dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu…

Yakup Bey’in oğlu Ejder’in Gülperi ile nişanlanıp nişanlanmayacağı merak ediliyor…

Çocukların Gülperi’ye karşı sert tavırları…

Konaktakilerin ağır baskısı…

Gülperi’nin içinden çıkılması zor durumu…

Gülperi dizisi 3. bölümüyle yine olay yaratacak.

“Siz benim canımı yakmadınız, söküp aldınız” sözlerinin duyulduğu fragmanda, Gülperi’nin başında daha büyük dertler var.

İşte 3. bölüm fragmanı:

“SİZ BENİM CANIMI YAKMADINIZ, SÖKÜP ALDINIZ!”

Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen üçüncü bölüm tanıtımı yayınlandı. Ejder’in Gülperi’yle evlenmek istediğini öğrenen Hasan’ın amcasına tepkisi sert olurken, Yakup karşısında Kadir’i buluyor. Yakup, Kadir’in “Torunların babalarının ölümünde parmağın olduğunu bilseler yine sana böyle düşkün olurlar mı?” sorusuyla neye uğradığını şaşırırken, Gülperi’nin Ejder’le nikah masasına oturduğu anlar heyecanı yükseltiyor. Bedriye’nin feryadının yürekleri dağladığı tanıtımda, Gülperi’nin “Siz benim canımı yakmadınız, söküp aldınız!” sözleri dikkat çekiyor.

Gülperi’nin geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 2. bölümünde velayet davasını kazanan fakat Yakup’un planıyla Bedriye’nin peşinden Taşkınhan’a giden Gülperi, kızını bulmak için elinden geleni yaptı. Gülperi’yi yalnız bırakmayan Kadir, bu mücadelede ona en büyük desteği veren kişi oldu. Kızı Artemis’in ortadan kaybolduğunu öğrenen Kadir, apar topar İstanbul’a dönmek zorunda kaldı.

Kızının evlenmemesi için elinden geleni yapan Gülperi, Yakup’un Bedriye’yi zorla vermek istediği Ali’nin eski nişanlısını bulup, ona nasıl zarar verdiğini Kaymakam’a gösterip Yakup’tan şikayetçi oldu. Ancak bu hareketiyle Yakup’tan öldüresiye dayak yedi. Yakup, Gülperi’nin inatçı ruhuyla baş edebilmek için Bedriye’ye kavuşması karşılığında ona bir teklifte bulundu. Ancak kendisine bu teklifin yapıldığı sırada ne yazık ki Bedriye Ali’nin tecavüzüne uğramıştı. Gülperi ya çocuklarının yanında kalıp Ejder’le evlenecekti ya da Bedriye’yi evlendireceklerdi.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü Cuma günü saat 20.00’de Show TV’de!

2. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Velayet davasını kazanan Gülperi’yi artık daha zor günler beklemektedir. Yakup’un planıyla gözünün önünde kaçırılan Bedriye’nin peşinden Taşkınhan’a giden Gülperi, yıllardır maruz kaldığı düşmanlık ve kinle yeniden mücadele etmek zorunda kalır. Bedriye’yi ararken elinden gelen her şeyi yapar ve bu durum Yakup’u çok sinirlendirir.

Kadir bu mücadelede Gülperi’nin yanında olup ona en büyük desteği veren kişi olmaya devam eder, Taşkınhan’a birlikte giderler. Ancak kendi ailesindeki sorunlar da onun yokluğunda kontrolü dışında büyümektedir. Hasan ve Can da anneleriyle birlikte Taşkınhan’a giderler. Ancak Hasan dedesinin evinde kalabilmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Gülperi dik durarak Yakup’a direnmeye devam eder. Yakup’un planı ise Bedriye’yi yeğeni Ali’yle evlendirmektir. Yakup Gülperi’nin inatçı ruhuyla baş edebilmek için Bedriye’ye kavuşması karşılığında ona bir teklifte bulunur. Bu teklif karşısında Gülperi çok zor bir seçimle baş başa kalacaktır.