Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Atışı 20. bölümde hastanedeki büyük bir tehlike ne?

Kalp Atışı 20. bölümde hastanedeki büyük bir tehlike ne?

tarafından zk zk

Show TV’nin sevilen dizisi Kalp Atışı, bu akşam yine aksiyon ve romantizm dolu bir bölümle ekranlara gelecek.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Tuğçe Kumral, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz ve Erdem Kaynarca eşlik ediyor.

“Kalp Atışı”nın bu akşam ekrana gelecek 20. bölümünde Eylül mucizesine sahip çıkmış, Ali Asaf ile evlilik yolunda hızla ilerlemektedir. Nazlı ise buna engel olmak için ne gerekiyorsa yapmayı kafasına koymuştur. Evlilik teklifinde hayal kırıklığı yaşayan Esma ise izleyenleri bir kez daha şaşırtacaktır.

içinde baba ve oğul arasında bir savaş başlamış, Sinan’ın planları Süleyman’ın canını sıkmaktadır. Hastanedeki büyük tehlikenin ise kimse farkında değildir. Günün sonunda hastaneye bırakılan sahipsiz çanta, bir babanın intikamı, başkalarının hayatını her zaman kendi hayatının önüne koyan Eylül ise ölüme meydan okuyan bir kahraman olacaktır.

“Kalp Atışı”nın merakla beklenen 20. bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!