Ana sayfa Dizi Haberleri Koca Koca Yalanlar 2. bölüm 2. fragmanı izle!

Koca Koca Yalanlar 2. bölüm 2. fragmanı izle!

tarafından ker_def

Başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya ve Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı Kanal D’nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar, 2. bölümüyle 20 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından sosyal medyada ciddi bir tepki görmüştü. Aldatmayı ve tacizi normal bir şey gibi göstermesi nedeniyle tepki çeken dizi, RTÜK’e de şikayet edilmişti.

Dizinin reytingleri ise Kanal D’nin beklediği gibi iyi gelmişti. İlk bölümdeki tepkilerden sonra 2. bölümde neler olacağı ve izleyicilerin nasıl tepkilerde bulunacağı de merak konusu.

İşte 2. bölüm 2. fragmanı:

1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kocası Ahmet’in, başka bir kızla görüştüğünü öğrenen Müjgan’ı büyük bir sınav beklemektedir.

Ahmet ve Müjgan üç çocuklarıyla sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Sosyal hayatları karı koca görüştükleri Nilgün ve Şahin, yakın arkadaşları Canan, Osman ile sınırlıdır. Ta ki mali müşavir olan Ahmet, hesaplarını tuttuğu mağazada çalışan Sude ile karşılaşıncaya kadar. Arkadaşı Şahin’in yüreklendirmesiyle Sude’nin peşine düşer.

Koca Koca Yalanlar 2. bölüm 2. fragmanı izle! 7

Müjgan kocasının başka bir kadının peşinden koştuğundan habersiz, mutlu mesut hayatını sürdürürken Ahmet ise gözünü karartmış, Sude ile yeni bir aşka yelken açmak üzeredir.