Ana sayfa Dizi İzle Nermin Hanımın verdiği puanlar ortalığı karıştırdı! Gelinim Mutfakta 125. Bölüm İzle

Nermin Hanımın verdiği puanlar ortalığı karıştırdı! Gelinim Mutfakta 125. Bölüm İzle

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 125. Bölümde Nermin Hanım, verdiği düşük puanlarla hem Fatih Beyi, hem de diğerlerini çok sinirlendirdi! O anları videodan izleyebilirsiniz…

Reyhan Hanım, programın ilk zamanlarında verdiği düşük puanlar nedeniyle çok eleştiri alıyordu. Bu eleştiriler sonucunda biraz daha insaflı puanlar vermeye başladı. Bu sefer onun tahtını Nermin Hanım aldı. Yemek tadımından sonra mecburi 5 puan dışında diğer tabaklara 1’er puan verdi. Başta kendi gelini Ayşenur olmak üzere diğerleri bu duruma çok öfkelendi. Gelinler Nermin Hanıma yüklenmeye başladılar. Özellikle Ezgi, Nermin Hanımın kendini savunmasına içerledi ve onunla sert bir tartışmanın içine girdi. Beş puanı alan Burcu ise, Ezgi ve Esra’nın kendi yaptığı tatlıyı örnek göstererek kötü lanse etmelerine çok kızdı. Onlarla ağız dalaşına girdi. Puanlamalarla ilgili son noktayı ise, Fatih Ürek koydu!…

Gelinim Mutfakta, Fatih Ürek’in sunumuyla Kanal D’de ekrana geliyor

Pazartesi günü, Kanal D ekranında yeni bir yarışma programı izleyicisi ile buluştu: Gelinim Mutfakta!

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yapacağı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışmakta.

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışmakta.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana geliyor.