Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 13. bölüm fragmanı izle! Tahir ile Nefes evlensin artık!

Sen Anlat Karadeniz 13. bölüm fragmanı izle! Tahir ile Nefes evlensin artık!

tarafından ker_def

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 18 Nisan Çarşamba günü atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Dizinin 13. bölümünde neler olacağı merak konusu…

İzleyici en çok Tahir ile Nefes’in evlenmesini istiyor. Bunun ne zaman gerçekleşeceği ise bilinmiyor. En azından yakın zamanda böyle bir gelişme olmayacaktır. Zira Tahir ile Nefes’in evlenmesi izleyicideki ilginin azalmasına sebep olabilir.

İşte 13. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Vedat’ın şikayet etmesiyle, alıkoyma ve darp suçlarından tutuklanan Tahir, o tetiği niye çekmediği konusundaki sessizliğini korumakta, Nefes’i de kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Nefes’in umudu, Tahir’in inadının kırılmasına neden olur.

Vedat ise, Tahir’in esaretini kendi yararına kullanmakta, yaklaşan velayet davası için şahitlerini toplamaktadır. Velayet için hamlelerini garantiledikten sonra Nefes’e teklifini yapar; Bana gel, Tahir kurtulsun.

Nefes ise Tahir’in esaretiyle Vedat’ın baskısı arasında ezilmektedir. Ancak onu asıl yerle bir edecek şey, geçmişinden gelen büyük bir sırrın açığa çıkması olacaktır.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Anlat Karadeniz 13. bölüm fragmanı izle! Tahir ile Nefes evlensin artık! 7