Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 2. sezon teaser’ı sosyal medyayı fena salladı! Tablo gibi sahneler!

Ufak Tefek Cinayetler 2. sezon teaser’ı sosyal medyayı fena salladı! Tablo gibi sahneler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 32. bölümüyle sezon finali yaptı.

Dizide uzun süredir beklenen ‘Kim öldü?’ sorusu, sonunda yanıtını buldu.

Lise yıllarından beri arkadaş olan ve Oya’ya attıkları iftiradan sonra yeniden Sarmaşık sitesinde buluşan 4 arkadaş, sonunda beklenen yüzleşmeyi yaşadı.

Üstelik Merve-Oya-Arzu ve Pelin’e Burcu da katıldı ve 5 kadının kıran kırana, saç saça birbirine girdiği sezon finalinde, camdan düşen kişi Edip oldu!

Arzu’nun Burcu’yu fena halde patakladığı sahnelerin ardından üst kattaki o odaya koşan Serhan, Taylan, Mehmet ve Edip göründü.

Nefeslerin tutulduğu o anlarda Merve camdan düşecek gibi olunca Oya onu tuttu. Ancak Merve çabuk toparlanıp Oya’yı itmeye çalıştı.

Yaşanan kavga partideki müzik gürültüsünden dolayı bahçedeki davetliler tarafından farkedilmedi.

Ve bir anda Edip’in düştüğü görüldü.

Edip nasıl düştü? Biri mi itti, kavga sırasında dengesini mi kaybetti henüz bilemiyoruz.

Ancak ölenin Edip olduğu artık ortaya çıktı.

Dizinin şoke eden sezon finalinin ardından yeni sezon teaser’ı ekrana geldi.

Bir masada oturan dizinin baş aktörleri, yemek yiyorlardı ama ortada garip bir durum vardı! Serhan, Oya’nın elini tutuyordu. Masada Burcu da vardı ve Mehmet’in yanında oturuyordu.

Ufak Tefek Cinayetler 2. sezon teaser'ı sosyal medyayı fena salladı! Tablo gibi sahneler! 7

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Edip’in sesi ve müzik eşliğinde gelen tanıtımda Edip, “Katil kim, kim öldürdü beni. Hem de bilerek. Gözümün içine baktı ve gözlerinin içinde ölümü gördüm” sözlerini söylerken masanın olduğu yeri su basmaya başlıyor.

Herkesin önce neşeyle güldüğü sofrada, bir anda suların yükselmesiyle birbirine nefretle bakmaya başlıyor dizinin kahramanları.

Edip ise konuşmaya devam ediyor ve yeni sezonda çok daha çetin ve kıran kırana bir savaş yaşanacağının haberini veriyor izleyiciye!

Teaser’ı izleyen ekran başındaki izleyiciler, şahane bir tanıtım olduğu görüşlerini paylaşıyorlar. Adeta bir tabloya benzetilen sahnelere yorum yağdıran izleyiciler “Resmen nefesimizi tutarak izledik, harika bir finaldi  harika bir tanıtım geldi, enfes bir teaser olmuş” ifadelerini kullanıyorlar.

İşte Ufak Tefek Cinayetler 2. sezon Teaser’ı: