Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 35. bölüm fragmanında Merve’nin ödünü patlatan geçmişin kirli çamaşırı

Ufak Tefek Cinayetler 35. bölüm fragmanında Merve’nin ödünü patlatan geçmişin kirli çamaşırı

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 35. bölümü 2 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında olacak. Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen, Ushan Çakır ve Osman Sonant’ın başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Dizinin 35. bölüm fragmanında önemli ipuçları vardı…

Videodan fragmanı izleyebilirsiniz. Detaylar aşağıda…

“Herkesin hayatında bazı kirli çamaşırlar vardır” diyen Kerim Adil Sağlam, Merve’ye bakarak aslında bir işaret veriyor. Merve ile Kerim arasındaki geçmişin kirli çamaşırları da izleyicinin merakını süslüyor.

Merve ile Kerim’e ‘Yeterince çirkinlik yarattın’ artık git diyerek kovuyor. Ancak Kerim Adil Sağlam, “Tamam gideyim. Ama içeriye gidip ve her şeyi anlatayım artık”diyor…

Kerim, ayrıca Serhan’a ise “Seni ne kadar iyi tanıdığımı bilsen şaşardın” diyerek de gözdağı veriyor.

34. ve son bölümde neler yaşanmıştı?

Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor!

Merve ve Kerim nasıl tanıştılar? Aralarında neler oldu? Nasıl yandı, hala sönmeyen bu ateş? Peki şimdi ne olacak? Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor! Serhan katil mi? Fakat işin içinde başka bir iş var. Oya, kimi öldürdü? 2000 yılındaki partide neler neler oldu? Pelin de Merve de bunu saklamak zorunda. Fakat Emre buradayken işleri çok zor.

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı, sezonun iddialı dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” Star TV’de yolculuğuna devam ediyor.

Yapım: Ay Yapım
Senaryo: Meriç Acemi
Yönetmen Ali Bilgin

Oyuncu Kadrosu:
Oya: Gökçe Bahadır
Merve: Aslıhan Gürbüz
Serhan: Mert Fırat
Pelin: Bade İşçil
Taylan: Ferit Aktuğ
Arzu: Tülin Özer
Mehmet: Yıldıray Şahinler
Kerim: Osman Sonant
Burcu: Duygu Sarışın