Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanında şok sahne! Cevdet’in sonu böyle olmamalı!

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanında şok sahne! Cevdet’in sonu böyle olmamalı!

tarafından zk zk
Miralay Cevdet tutuklanıyor; Yunan Ordusu Kumandanı Filippos onu öldürecek kurşunu sıkmak için harekete geçiyor!

İzmir’de verilen Milli Mücadele, giderek sertleşir. Kayıplar hızla artarken, vatansever Türk halkı büyük mücadeleler vermektedir. Mustafa Kemal Paşa’nın emirleri doğrultusunda verilen savaş, Türklerin gücünü bir kez daha gözler önüne serer. Yunan Ordusu içinde verdiği vazife son bulan Cevdet, Yunan askerleri tarafından tutuklanır. Filippos ile karşı karşıya gelen Cevdet, en önemli sınavını vermek üzeredir.

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanında şok sahne! Cevdet'in sonu böyle olmamalı! 7

Öte yandan Filippos, oğlu Aleksi’nin öldüğünü öğrenir. Aleksi’den başka kimsesi olmayan Filippos, intikam ateşiyle yanıp tutuşmaktadır. Leon ise gece yarısı sokakta karşı karşıya geldiği Azize’nin başına silah doğrultur. Azize, mücadelesinin sürdürürken ailesi için önemli kararlar vermek zorunda kalır.

Tanıtımı izleyen dizinin müdavimleri, Leon’un Azize’nin başına silah dayadığını görünce çok şaşırdı. Yunan askerlerine Azize’yi tutuklamaları emrini veren Leon’un ne yapmaya çalıştığını kimse anlamadı.

Bu arada Filippos’un kendisini artık ifşa edeceğini anlayan Cevdet, ailesiyle helalleşti. Filippos’un Cevdet’in başına silah dayaması, izleyenlerde ‘Cevdet infaz mı ediliyor?’ sorusunu sormasına neden oldu. Cevdet’in bu şekilde ölmesini istemeyen izleyiciler, Cumhuriyet’in kurulduğunu görmesi gerektiğinin vurguluyor ve böyle bir ölümü haketmediğini söylüyorlar sosyal medyadaki yorumlarında.

Vatanım Sensin, merakla beklenen bölümüyle 31 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cevdet’in ailesi gizli vazifesini öğreniyor; Milli Mücadele’de yeni bir döneme giriliyor!

Ailesi Cevdet’in Kuvayı Milliye için çalıştığını öğrenmiştir. Cevdet ise İzmir’in dört bir yanında Türk ordusuna soluk aldıracak büyük bir saldırının fitilini ateşlemek niyetindedir.

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Sakarya’da giderek kötüleşen durum ölüm kalım yarışına dönerken Cevdet, Hilal ve Leon’un da yardımıyla Filippos’un dikkatini askerlerden uzaklaştırmayı başarıp planını uygulamaya koyar. Bu sırada Aleksi, Havva’nın ölümünden sonra babasıyla yakınlaşmış, onu Leon’a karşı kışkırtmaktadır. Bu çabası Leon’u ölümün eşiğine kadar getirecektir. Nihayet Cevdet büyük planını uygulamaya koyup İzmir’i karıştırdığı an Filippos, kendisine oynanan oyunu fark eder ve Cevdet ile ailesinin ölüm emrini verir. Cevdet ise artık özlemini çektiği Türk üniformasına kavuşmuştur.