Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Alihan, Zeynep’i ekecek mi?

Yasak Elma 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Alihan, Zeynep’i ekecek mi?

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi Fox TV ekranlarında büyük bir başarı kazandı. Dizinin konusu izleyicileri sürüklemekte. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yan karakterleri de diziye ivme kazandırıyor. Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu dizinin senaryosunu ise Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme alıyor. Dizinin 15. yeni bölümünde Alihan’ın Zeynep’e duygusal sözleri dikkat çekiyor. Bir sürpriz yapan Alihan, Zeynep’i bir yere davet ediyor. Zeynep gidiyor ama Alihan gelecek mi?

Yasak Elma dizisinin 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz…

Oyuncuları:
Eda Ece
Onur Tuna
Şevval Sam
Sevda Erginci
Kıvanç Kasabalı
Talat Bulut

YASAK ELMA 14. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Zeynep Alihan’ın çalıştığı yeri satın almasının şaşkınlığını yaşarken, onunla tekrar bir arada olmamak için kendi kendine söz verir. Bundan sonra asla Alihan’ın yakınında olmayacaktır. Verdiği bu karar Bursa’dan yakın arkadaşı olan Emir’in gelmesiyle bozulur.

Yıldız ise Halit’in ona yaptığı sürprize çok sevinir. Halit’le ilişkilerinin artık kolay kolay bozulmayacağına emindir. Ender’in ise pes etmeye niyeti yoktur. Planlarını başka bir yoldan yürütmeye karar verir.