Ana sayfa Dizi Analiz Yasak Elma 16. Bölüm 2. Fragman Analizi

Yasak Elma 16. Bölüm 2. Fragman Analizi

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin hayranları youtube’da diziyle ilgili konuları çok yakından takip ediyor ve bunları takipçileri ile paylaşıyor, Youtube’daki bir kanalda Yasak Elma dizisinin 1 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak 16. bölümüyle ilgili bir video hazırlanmış. Genelde bu videolar profesyonellikten uzak olsa da dizi izleyicileri tarafından çok takip ediliyor. Alihan’ın Zeynep ile randevusuna neden gitmediği konusunun detayını analizde bulabilirsiniz

Videoda Yasak Elma dizisi 16. bölümüyle ilgili bazı detayları bulabilirsiniz.

Dizi hayranları Adını Sen Koy hakkında youtube’da çok sayıda paylaşım yaparak dizinin yayılmasına destek olmaya çalışıyor.

Dizi Analizleri bu sayfada

Televizyon ekranında yayınlanan tüm diziler, internette yayınlanan dijital diziler, Türk dizileri, yerli diziler, yabancı diziler… Diziler hakkında aradığınız her şey bu sayfada sizlerle buluşmaya devam edecek.

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

Yasak Elma Pazartesi 20.00’de FOX’ta!