Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı?

8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı?

tarafından zk zk

8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı? 7
Televizyongazetesi/Analiz

Atv’nin yeni dizisi 8. Gün, merakla bekleniyordu. Dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Burcu Biricik, Buğra Gülsoy, Musa Uzunlar, Cem Davran ve Ceyda Düvenci’nin rol aldıkları dizinin farklı hikayesi ilgi çekse de reyting tablosunda istenen etkiyi yaratamadı. Total’de 16., AB’de 14. sırada yer alabildi. Sosyal medyanın ise dikkatini çekti ve çok konuşulanlar listesinde 5. sırada yer almayı başardı.

Dizi, aslında farklı hikayesiyle dikkat çekiyor. Bir yazılım programı geliştiren ekibin başında bulunan Şehnaz’ın, programın istenmeyen kişilerin eline geçmesi ihtimalini farkedip yazılımı sildirmesiyle kendisi ve ailesinin hayatının kararmasına neden olan olaylara yol açıyor.

Ceyda Düvenci, dizide Şehnaz’ı oynarken, Burcu Biricik de kızı rolünde. Hiç görmediği babasının ise Hayati isimli esrarengiz bir adam olduğunu dizinin 2.bölüm tanıtımından anlıyoruz.

Musa Uzunlar’ın oynadığı Hayati’nin önce Şehnaz ve kızının peşinde olduğunu düşündük ama işin içinde başka işler var, yeni bölümlerde göreceğiz.

Buğra Gülsoy ise çok farklı bir rolde bu kez. Yazılımı ele geçirmek isteyenlerle çalışan Buğra Gülsoy’un oynadığı
Ozan, Bahar’ın evini basıp annesinin ona bıraktığı bilgilerin peşine düşer.