Ana sayfa Dizi Fragmanları İlişki Durumu Karışık 15. yeni bölüm izle

İlişki Durumu Karışık 15. yeni bölüm izle

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümü ile ekrana geldi. Ayşegül boşanmak için kararlı fakat Can istemiyor. İkili arasındaki aşk yeniden başlayacak mı? İlişki Durumu Karışık 15. son bölümünde önemli gelişmeler yaşandı.

Gündeme bomba gibi düşen son bölümü ile Cumartesi akşamı ekrana gelen İlişki Durumu Karışık dizisi yine şoke etti. İzleyiciyi ekrana kilitleyen İlişki Durumu Karışık 15. son bölümü bu hafta çok konuşulacak.

Can’ın Ayşegül’den boşanmaya hiç niyeti yok!

İlişki Durumu: Karışık’ın 15. son bölümünde; Elif’in Ayşegül ve Can’ın evliliği için anlattıklarının gerçek olduğunu anlayan aile, bu sahte evliliğin boşanmayla sonlanmasını ister; ancak Can ailesine rağmen Ayşegül için savaşmaya karar vermiştir. Ayşegül, hayatının bir sayfasını kalbinden tamamen koparıp atmaya kararlıdır! Can’ı geçmişinde bıraktığına kendini inandıran Ayşegül gerçeğin hiç de öyle olmadığını görür!

Yaşananlardan sonra tansiyonu oynayan İsmail’e hemşirelik etmek Mediha’ya düşer. İsmail’i Mediha’nın elinde zorlu günler beklerken geçmişin tozlu sayfalarında kalan gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar. Mediha istenilmeyen gelin midir? Can, kendini affettirebilmek için Ayşegül’ün peşine düşer.

Ayşegül’ü adım başı takip eden Can, Ayşegül’e bir teklifte bulunur! Bu teklifi kabul eden Ayşegül boşanma fikrinden uzaklaşabilecek midir? Ayşegül’ün kalbi ve mantığı arasında sıkışıp vereceği karar ne olacaktır? Milliyet.com.tr