Ana sayfa Sosyal Medya Vildan Atasever’i özleyen hayranlarına yeni müjde!

Vildan Atasever’i özleyen hayranlarına yeni müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Payitaht Abdülhamid dizisindeki Saliha Sultan karakteri ile televizyon ekranında yer alan Vildan Atasever, ayrıca Bonkis isimli dijital dizide de başrolde yer aldı.

Sinema çalışmalarına da devam eden oyuncunun Bonkis isimli dizisinin ilk sezonu ilgi çekmişti. Vildan Atasever hayranlarına BluTV’den ikinci sezon müjdesi geldi.

Vildan Atasever’in Öykü Naz Altay ve Sergen Deveci ile birlikte başrolünde yer aldığı Bonkis dizisinin 2. sezonundan ilk fragman paylaşıldı. Yakında bol neşeli bölümleri ile izleyicilerle buluşacak olan dizi yine çok enerjik olacak.

Vildan Atasever'i özleyen hayranlarına yeni müjde! 7

Vildan Atasever’in Ilgın karakterini canlandırdığı Bonkis dizisinde ikinci sezonda feniminst bir pavyon ve bir yol hikayesi izleyicileri şaşırtacak.

Ocak ayı içinde Bonkis dizisinin ikinci sezondaki tüm bölümleri BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

Deniz Tezuysal’ın yazıp başrolünde de yer aldığı ve 2. sezonunun tüm bölümleriyle yakında izleyicilerle buluşacak olan dizinin yeni sezonuna ait ilk teaser yayınlandı.

Vildan Atasever, sosyal medyada da çok az sayıda paylaşım yapan isimlerden birisi.

Oyuncunun hayranları da ne yaptığını çok merak ediyor ama Atasever bu konuda instagram hesabından takip edenlere pek de bir bilgi vermiyor.

Hayranlarının televizyon dizilerinde görmeyi özlediği oyuncu, 2002 yılından bu yana kariyerine devam ediyor.

Kurtlar Vadisi dizisindeki Nazlı karakteri ile dikkatleri çeken Vildan Atasever; Bıçak Sırtı, Gece Sesleri, Samanyolu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Tek Yürek gibi yapımlarda da başarılı performanslara imzasını atmıştı.