Ana sayfa Sosyal Medya Vildan Atasever’in Tek Yürek dizisine vedası çok özel oldu!

Vildan Atasever’in Tek Yürek dizisine vedası çok özel oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tek Yürek dizisi 22. final bölümüyle 25 Temmuz Perşembe yani bu akşam izleyicilerle TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin finali öncesinde İlknur karakterine hayat veren ünlü oyuncu Vildan Atasever, veda mesajını instagram hesabından paylaştı.

İlknur karakterinde bambaşka bir kadın halleri keşfettiğini ifade eden Vildan Atasever, tüm ekip arkadaşlarına da teşekkür etti.

Dizide Yiğit karakterine hayat veren Hilmi Cem İntepe’nin hayranlarının kurduğu sayfadan ise ünlü oyuncuya “Uçurum Altılısı’nın İlknur ablası bizlerinde ablası oldu” denilerek yanıt verildi.

Vildan Atasever'in Tek Yürek dizisine vedası çok özel oldu! 7

İşte Atasever’in Tek Yürek dizisine veda mesajı ve videosu:

Hayatımdan çok kıymetli #tekyürek ve bambaşka kadın hallerini keşfettiğim ilknur ve Yedikule-Zeytinburnu geçti. Bu yolculukta beraber yürüdüğümüz birbirinden değerli mesai dostlarıma,canım kardeşlerime çok teşekkür ederim. İyi ki sizi tanıdım.Biz Tekyürek Tekyürek hikayesini anlattık hikayeler başlar ve biter ama biz arkamızda özleyeceğimiz ve özleneceğimiz çok güzel insanlar kazandık ve biliyorum ki hayatta aklınla kalbini dinlediginde sana kalan huzursa işte en büyük yaşam başarısı budur . Sizi hepinizi hepimizi çok seviyorum. ❤️ #ilknurabla#tekyürek @vildan.team (sağ olun kızlar video için ?)