Ana sayfa Foto Galeri Vodafone’den 4.5G için 1 aylık sürpriz deneme kampanyası

Vodafone’den 4.5G için 1 aylık sürpriz deneme kampanyası

tarafından ker_def

VODAFONE-CEO-GÖKHAN-ÖĞÜT-600x400

Gökhan Öğüt: Tüketiciler en özel anlarını anında sevdikleriyle paylaşabilecek
4.5G’yi Türkiye’nin Dijital Dönüşümü’nde yeni bir başlangıç olarak gördüklerini belirten Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, 4.5G teknolojisinin tüketicilerin hayatında yaratacağı değişiklikler hakkında şunları söyledi:
“4.5G teknolojisi, yüksek veri hızları ve düşük gecikme süreleri ile tüketicilerin bilgiye erişimini hızlandıracak. Bu teknolojiyle 3G’nin en az 10 katı hızlara ulaşılacak. 4.5G, gecikme süresini de kısaltarak, daha hızlı yanıt verilmesini, böylece kullanıcıların geri kalma ve duraklama gibi durumlarla karşılaşmamalarını mümkün kılacak. 4.5G teknolojisi ayrıca, daha güvenilir bir altyapı sunacak ve spektrum genişliği de daha fazla olacak. Tüketiciler, daha hızlı sosyal medya deneyimi ile en özel anlarını anında sevdikleriyle paylaşabilecek. Örneğin, Facebook ya da YouTube’dan videolarını çok daha hızlı izleyebilecek, Instagram’da fotoğraflarını çok daha hızlı paylaşabilecekler. Diğer yandan, yüksek hızda uzaktan erişim sayesinde sağlık ve eğitim sisteminde de köklü değişiklikler olacak. Ayrıca tüketiciler, 4.5G ile bulut servisleri üzerinde geniş bir depolama alanına sahip olacak. Vodafone altyapısının sağladığı en geniş kapsama alanıyla Türkiye’nin her yerinde 4.5G deneyimini yaşamak mümkün olacak. Böylece kullanıcılar, Dijital Dönüşüm’ün bir parçası olacak.”

Batarya ömrüne olumlu yansıyacak
Vodafone aboneleri, 4.5G ile bataryalarını daha verimli kullanabilecek. 4.5G, aynı işi daha kısa sürede yapma imkânı sunduğu için batarya kullanım süresi daha kısa olacak. Bu da batarya ömrüne olumlu yansıyacak. Diğer yandan 4.5G, aynı veriye 3G’ye göre daha hızlı ulaşmayı sağlayacak. Böylece, bir videoyu izlemek daha kısa bir süre alacakken, aynı videonun büyüklüğü değişmeyeceği için abonenin internet kotasından düşen miktar da değişmeyecek. 4.5G için verilen hızlar ise cihaza, bölgeye ve yoğunluğa göre değişecek.