Ana sayfa Dizi Fragmanları Vurgun 4. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Reyhan’ın büyük isyanı!

Vurgun 4. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Reyhan’ın büyük isyanı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘’Vurgun”un oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin 4. yeni bölümü 27 Şubat Çarşamba günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak.

On yıl sonra komadan uyanan “Kemal”in hikayesini konu alan Vurgun dizisinden dikkat çeken görüntüler geldi. Dizinin yeni bölümünde Kemal ile Reyhan’ın karşılıklı duygusal anlarına şahit olacağız. Reyhan’ın açıklamaları Kemal’i bir hayli duygu yoğunluğuna sürükleyecek.”Kocam komadaydı, oğlum ölüyordu. Ne yapsaydım?” diyen Reyhan kimsenin elinin kendisine deymediğini söyledi. Reyhan’ın isyanının yer aldığı 4. bölümden 3. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Bir önceki tanıtımda Kemal’in oğlu ile konuşmaları izleyicileri etkilemişti. Yeni bölüm tanıtımında Vedat’a rağmen oğlu Kerem’in babası Kemal ile yakınlaşması için çabalayan Reyhan, çok mutlu olacağı bir manzaraya şahit oluyor.

Kemal, oğlu Kerem ile bateri çalarken mutlu halleriyle eğlenceli vakit geçiriyor. Bu anları uzaktan izleyen Reyhan, baba oğulun birbirlerine yakınlaşmasından mutlu oluyor.