Ana sayfa Dizi Haberleri Vurgun dizisi ilk bölümüyle nasıl yorumlar aldı? Kafalar fena karıştı!

Vurgun dizisi ilk bölümüyle nasıl yorumlar aldı? Kafalar fena karıştı!

tarafından zk zk
Fox TV’nin yeni ve iddialı dizisi Vurgun, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.

Deniz Çakır, Erkan Petekkaya ve Emre Kınay’ın başrolünde oynadıkları dizide, 10 yıl sonra komadan uyanan bir adamın hayatı ve çevresindeki değişimler anlatılıyor.

Peki dizinin ilk bölümüne gelen yorumlar nasıl oldu? Haberin devamında yapılan yorumları bulabilirsiniz…

İşte dizinin ilk bölüm özeti:

Aşık olduğu karısı Reyhan ve oğluyla beraber çok mutlu bir hayat yaşayan Kemal Vardar, oğlunun ikinci yaş gününü kutladıkları gece aklına takılan bir iş için uyanır ve sahip olduğu fabrikaya gider. Kemal şirkette çıkan yangın sonucu büyük bir kaza geçirir.

Vurgun dizisi ilk bölümüyle nasıl yorumlar aldı? Kafalar fena karıştı! 8

Doktorlar Kemal’in tıbben öldüğünden emindirler. Kemal yıllarını komada geçirirken, Reyhan ve yakınları yaşamaya devam etmek zorundadır. Asya hemşire Kemal’e komada kaldığı süre boyunca çiçek gibi bakmıştır. Öyle ki, hastanede çalışan herkes onun bu ilgisinin altındaki gerçeği merak etmektedir.

O gün Asya hemşire Kemal Vardar’ın durumunda bir farklılık hisseder. Sonunda Kemal komaya girdikten 10 yıl sonra büyük bir mucizeyle uyanır. Ancak Kemal’in öldüğü ve etrafındakilerin yaşadığı bu 10 yılın sonunda, Kemal’i hayalindeki gibi bir kavuşma beklememektedir.

Kemal, uyandıktan sonra kardeşi onu karısının yanına götürür. Reyhan, Kemal’i karşısında görünce büyük bir şok yaşar. Ancak Kemal, masada duran resimlere bakınca büyük bir şok geçirir. Reyhan, en yakın arkadaşı Veli ile evlenmiştir.

Veli’nin eve gelmesiyle aralarında büyük bir tartışma yaşanır. O sırada oğlu, ‘Baba’ diyerek korkuyla Veli’ye sarılır.

Oğlu, babasını Veli sanmaktadır. Tüm bu olanlara anlam veremeyen Kemal yıkılır. Reyhan da büyük bir sinir krizine girer.

Bölüm sonunda bahçede gördüğü küçük kız, annesinin Reyhan, babasının da Veli olduğunu söyleyince Kemal bir hüsran daha yaşar.

Vurgun dizisi ilk bölümüyle nasıl yorumlar aldı? Kafalar fena karıştı! 9

Dizinin ilk bölümünün ardından 2. bölüm tanıtımı da yayınlandı. Kemal, Reyhan’dan hesap sorup en yakın arkadaşıyla evlenmesine tepki verir.

Reyhan çaresiz bir şekilde ne yapacağı bilmezken, Asya ile ilgili sır da izleyenlerin kafasını karıştıracak. Veli, Asya’nın evine gidip, onda iki sırrı olduğunu söylüyor.

Diziye gelen yorumlar:

Sosyal medyada diziyle ilgili yorum yapanlar, Asya’nın bir şekilde komada olan Kemal’den çocuk sahibi olduğu ve kızının babasının Kemal olduğu ihtimalini dillendiriyor.

Asya’nın, Kemal uyanır uyanmaz işini bırakıp uzaklaşmaya çalışması ve yaşadığı büyük acının da bu gerçeğin ortaya çıkma ihtimali olduğu yorumlarına neden olmakta.

Dizide Reyhan’ın, bu kadar büyük aşkla sevdiği eşinin en yakın arkadaşı ile evlenmesi ise bambaşka bir ihtimalle yorumlanmakta. Oğlunun hasta olması ve kardeşinden alınacak iliğe ihtiyaç duyması nedeniyle Reyhan’ın Veli ile evlenip bir çocuk daha yaptığı ihtimalini doğuruyor.

“Bu işin içinde başka bir iş var” yorumunu yapan izleyiciler, Veli’nin Kemal’in uyanmasından bu kadar çok korkmasının altında sadece Reyhan ile olan evliliği olmadığı görüşünde. Asya’ya söylediği “Sende iki sırrım var” sözleri de merak uyandırıyor.

İlk bölümüyle dikkat çeken diziyle ilgili yapılan değerlendirmeler ve dillendirilen ihtimaller doğru mu izleyip göreceğiz ancak Vurgun dizisi, Çarşamba akşamlarının yeni fenomeni olmaya şimdiden aday gibi görünüyor…

Vurgun 2. bölüm tanıtımı: