Ana sayfa Dizi Haberleri Vurgun dizisinin finalinde ne oldu? Erken veda eden dizideki sırlar çözüldü mü?

Vurgun dizisinin finalinde ne oldu? Erken veda eden dizideki sırlar çözüldü mü?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Fox Tv’de Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve emre Kınay’ın başrolünde oynadıkları Vurgun dizisi, ekrana büyük iddia ile gelmişti ancak reytingleri düşük olunca 6. bölümde final yaptı.

Pek çok dizinin final yapma şansı bile olmadan ekrandan kaldırılmasına karşılık Vurgun, final şansı bulabildi.

Hikayenin büyük kısmı son bölümde çözümlendi. Sırlar birer birer ortaya döküldü. En önemlisi de Kerem, gerçek babasının Kemal olduğunu öğrendi.

Kemal ve Reyhan, eski fotoğraflarına bakıp geçmişi yadederken, o sırada Kerem de 2. yaşgününde çekilmiş bir videoyu buldu ve orada babasının Kemal olduğunu, Vedat’ın da babasının arkadaşı olduğunu öğrendi.

Gözleri yaşlı bir şekilde anne ve babasının yanına gelen Kerem, elindeki DVD ile gerçeği öğrenmiş olduğunu da Reyhan ve Kemal’e gösterdi.

Bu sırada Erdoğan Bey’in sesi duyuldu ve “Sonrası sizin kalbinizde yaşamaya devam edecek” sözleriyle gelişmeleri de izleyiciye bıraktı.

Vurgun dizisinin finalinde ne oldu? Erken veda eden dizideki sırlar çözüldü mü? 8

Bu arada Asya’nın Kemal’e olan ilgisinin nedenini Reyhan sonunda çözdü. Vedat, Asya’nın kızının Kemal’den olduğunu öğrenip bunu Reyhan’a anlattı. Erdoğan Bey’in günlüğünde yazanlar ortaya çıktı.

Reyhan, Asya’dan hesap sorarken asıl büyük sürprizi ise Turan’dan öğrendi. Fabrikayı yaktıran kişinin Vedat olduğunu, Kemal’in başına gelenlerden ve kendi hayatının mahvolmasından Vedat’ın sorumlu olduğunu öğrendi.

Turan, bir video hazırlayıp her şeyi ağbisine itiraf etti ve intihara kalkıştı. Ancak Vedat, Turan’ı buldu ve ölmek üzereyken kurtarıp videoyu da ele geçirdi.

Vurgun dizisinin finalinde ne oldu? Erken veda eden dizideki sırlar çözüldü mü? 9

Vedat ne yaparsa yapsın tüm pislikleri bir bir ortaya döküldü. Kemal öldükten sonra ailesine sahip çıktığını ısrarla söylese de Kemal, yaşanan her şeyden dolayı onu sorumlu tutup, çıkarı olmadan kimseye iyilik yapmayacak biri olduğunu hatırlatıp ona inanmadığını söyledi.

Erken final yapmak zorunda kalan dizide birbiri ardına bağlayan olaylar kısmen de olsa çözülmüş oldu. Yine de olayların arasındaki bağlar, detaylar ne yazık ki istenildiği gibi sonuca ulaşmadı.

Bu durum da sosyal medyada eleştirilere neden oldu ama bir dizi daha reyting yüzünden kısa sürede harcanmış oldu!

İşte dizinin son sahnesi:

İşte Kerem’in gerçeği öğrendiği o videoyu izlediği anlar:

Asya’nın sırrını öğrenen Vedat, durumu Reyhan’a anlattı: