Ana sayfa Dizi Fragmanları Vurgun dizisinin yayın günü belli oldu ortalık fena karıştı!

Vurgun dizisinin yayın günü belli oldu ortalık fena karıştı!

tarafından ker_def

Fox TV’nin yeni ve iddialı dizisi Vurgun’dan bir tanıtım daha ekrana geldi. Heyecanla beklenen dizi, merak uyandıran 1. bölüm 4. tanıtımıyla sosyal medyada konuşuluyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay’ın oynadıkları dizi, 6 Şubat Çarşamba akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yayın gününün açıklanması ortalığın bir hayli karışmasına sebep oldu.

Çarşamba akşamları TRT1 ekranında Diriliş Ertuğrul, atv ekranında Sen Anlat Karadeniz ve tv8 ekranında da Jet Sosyete dizisi izleyicilerle buluşmakta. Vurgun dizisinin de Çarşamba gününe alınmış olması müthiş bir reyting yarışının yaşanacağına işaret ediyor.

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, Altan Dönmez’in yönettiği ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı, merakla beklenen ‘’Vurgun” dizisinden yeni görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Çekimleri son hız devam eden dizide Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay’a, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ile Cenk Kangöz gibi sevilen oyuncular eşlik ediyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosu ile izleyiciyle buluşmak için gün sayan “Vurgun” 6 Şubat’ta ekran yolculuğuna başlıyor.