Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat 10. bölüm ön izleme yayınlandı!

Vuslat 10. bölüm ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizilerinden Vuslat, 10. yeni bölümüyle 11 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı büyük merakla beklenmekte. Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli konu başlıkları var.

Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan “Vuslat”ın 10. bölümünde neler olacak? Videodan dizinin yeni bölümünden ön izleme görüntülerini izleyebilirsiniz.

Dedesinin saatini gördükten sonra yaşadığı hayretle soluğu Salih Baba’da alan Aziz, Salih Baba’nın dükkanında Feride ile karşılaşır. Feride, görüntüleri kaydettiği telefonunu Yalçın’a delil olarak verir. Feride ile Aziz’in yakınlaşması devam ederken Feride, duyguları arasında gidip gelmeye devam eder.

Tahsin, Kerem’in kötü oyunlarından dolayı zor günler yaşarken Kerem’i durdurmanın yolunu aramaktadır. Kötü oyunlarına devam eden Kerem, bir yandan da ölen annesinin ve babasının izini aramaya koyulur. Ailenin itibarını korumak için harekete geçen Perihan, Kerem’e hisseleri karşılığında, ailesi ile ilgili bilgiler verir.

Aziz’e düşman olanlar arasına Fırat da katılırken, Alice’in hikayesini öğrenen Sultan, Alice’i bulmanın yolunu aramaya başlar. Kerem ile işbirliği kuran Nehir, şirketi zor duruma sokacak yeni planlar yapar.

Vuslat 11 Mart Pazartesi saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında!