Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat 11. bölüm fragmanı izle!

Vuslat 11. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizilerinden Vuslat, 10. yeni bölümüyle 11 Mart Pazartesi günü TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu. Kenan Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde Feride ile Aziz’in toka ile imtihanı, Feride ve Nehir’in tartışmaları, Salih babanın hayat dersi ve Fırat ile Aziz’in kavgası dikkatleri çekti.

Vuslat dizisinin 11. yeni bölümü ise 18 Mart Pazartesi günü izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Vuslat 11. bölümünden ilk fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Peki 10. bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Dedesinin saatini gördükten sonra yaşadığı hayretle soluğu Salih Baba’da alan Aziz, Salih Baba’nın dükkanında Feride ile karşılaşır. Feride, görüntüleri kaydettiği telefonunu Yalçın’a delil olarak verir. Feride ile Aziz’in yakınlaşması devam ederken Feride, duyguları arasında gidip gelmeye devam eder.

Tahsin, Kerem’in kötü oyunlarından dolayı zor günler yaşarken Kerem’i durdurmanın yolunu aramaktadır. Kötü oyunlarına devam eden Kerem, bir yandan da ölen annesinin ve babasının izini aramaya koyulur. Ailenin itibarını korumak için harekete geçen Perihan, Kerem’e hisseleri karşılığında, ailesi ile ilgili bilgiler verir.

Aziz’e düşman olanlar arasına Fırat da katılırken, Alice’in hikayesini öğrenen Sultan, Alice’i bulmanın yolunu aramaya başlar. Kerem ile işbirliği kuran Nehir, şirketi zor duruma sokacak yeni planlar yapar.