Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Vuslat 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

TRT 1 izleyicilerinin büyük bir beğeni ile izlediği Vuslat, 29 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’da on altıncı bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar’ın paylaştığı dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan “Vuslat”ın 16. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan 16. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Tutuklanma kararını sükûnetle karşılayan Aziz, bu sırada hayatını kökten değiştirecek bir karar veriyor. Yine iddialı olayları ekrana taşıyacak olan Vuslat dizisi, yeni bölümüyle TRT1 ekranında fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Aziz’in cezaevinde can güvenliği tehlike altına girerken, koğuşta da dışarıda öğrenemediği sırların kapısını aralamaya devam eder.

Aziz’in tutuklanmasını izlemek zorunda kalan Tahsin, bir yandan ailesine gelen tehditlerle uğraşırken diğer yandan geçmişiyle yüzleşmeye devam eder. Abisinin durumundan habersiz olan Kerem, kendi gerçekleriyle yüzleşmektedir.

Feride’nin yaşayacağı büyük şok geçmiş anıları hatırlamasına sebep olur. Aziz’i kurtarabilmek uğruna, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, kader karşında yenilgiye uğrayacak ve oda kendi imtihanıyla yüz yüze kalacaktır.

Yolcu, Satranc-ı Urefa’da, “Büyük Deniz” adımına ilerlerken, Aziz, kendi öfkesinin bedelini ödemek için cezasını çekmeye razı olmuş ve kaderini kabullenmiştir. Bu kabullenişin, kendisine nelere mal olacağını öğrenmesi çok uzun sürmeyecektir.