Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisi 21. yeni bölümünde Kerem’in yeni oyunu!

Vuslat dizisi 21. yeni bölümünde Kerem’in yeni oyunu!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Vuslat, 25 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’da sekizinci bölümüyle ekranlara geliyor.
Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan “Vuslat”ın yedinci bölümünde neler olacak:

En heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı dizinin bu bölümde Emine’nin kaçırılma haberi Feride’yi istemeye gelenleri telaşa sokar. Aziz, Emine’nin peşine düşen Altan’ın vurulduğunu öğrenir. Aziz ile Yalçın bir olup Emine ve Altan’ı bulmaya koyuluyorlar.

Kerem, ağabeyi Aziz ile babası Tahsin’e yeni bir oyun kurmaktadır. Oyuna Yalçın’da katılmak zorunda kalır. Bu oyun herkesin hayatını değiştirir.

Fırat ve Sultan hastaneye kaldırılan Madam Aneta’nın yanından hiç ayrılmaz.  Aziz’i elde etmek için yeni planlar kurmaya başlayan Nehir, Kerem’e iş birliği teklif eder.

Mezcup, Emine ve Altan’ın bulunmalarına yardımcı olur. Altan bulunduğunda durumu çok ağır olduğundan hastaneye kaldırılır. Altan iyileşebilecek midir?

İşte 21. bölüm fragmanı:

KÜNYE:
Yapım : A23 Medya
Yapımcılar :Uğur Veli / Raif İnan
Yönetmen :Barış Yöş
Senaryo :Betül Yağsağan

OYUNCULAR:
Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür; Ümit Kantarcılar; Gamze Süner Atay; Murat Karasu, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Osman Alkaş, Nurhan Özenen, Gözde Kaya, Erdem Akakçe Özcan Varaylı, Hikmet Körmükçü, Pelin Uluksar, Şeyla Halis, Veysel Diker, Mehmet Emin Kadıhan, Mert Karabulut, Barış Kışlak, Başak Kaya, Doğukan Töngel, Mehmet Halil Çelik, İpek Muştu, Elif Özkul Ali Çiçek

Vuslat dizisi 21. yeni bölümünde Kerem'in yeni oyunu! 7

Vuslat 25 Şubat pazartesi saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında