Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisi yeni bölümüyle sosyal medyayı salladı…

Vuslat dizisi yeni bölümüyle sosyal medyayı salladı…

tarafından zk zk

TRT 1 ekranlarında yayınlanan yapımını A23 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği ve senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı sevilen dizi “Vuslat” dün akşam yayınlanan bölümüyle sosyal medyada Türkiye gündeminde çok konuşuldu.

İki büyük finali ile sosyal medyaya damga vuran dizi çok sayıda tebrik tweeti alırken, Sultan, Fırat ve Yalçın’ın geçirdiği kaza sahnesi ve Aziz’in Feride’ye ettiği ilan-ı aşk sahnesi çok konuşuldu.

Final sahneleri ile ekran başındakilere heyecanlı dakikalar yaşatan Vuslat, saatlerce Türkiye gündeminde ilk 3 sırada kalırken, yeni bölüm fragmanı da büyük bir merak içinde beklenmeye başladı.

Vuslat dizisi yeni bölümüyle sosyal medyayı salladı... 7

Vuslat, her Pazartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranında.

“Vuslat” Hakkında
Vuslat, bir “aşk yolculuğu” nun serüvenini anlatıyor. Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkânsız aşkların hikayelerinden ilham alan “Vuslat”, İbn Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyununun üzerine inşa ediliyor. Bu oyun, İslam tasavvufunda kişinin “İnsan-ı Kâmil” olma yolculuğundaki 101 basamaktan oluşuyor. Oyunun her basamağındaki maddeler ise “iyi insan” olmak için gereken temel insani kavramlardan başlayarak, derinleşen bir yapıyı irdeliyor.