Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinde giden gidene, neler oluyor böyle!

Vuslat dizisinde giden gidene, neler oluyor böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geride bıraktığımız sezonun en farklı ve dikkat çeken yapımlarından birisi de Vuslat olmuştu.

İzleyicilerinin bir hayli fanatik olduğu, bir kez takip etmeye başlayanın bir türlü etkisinden kurtulamadığı bir yapım Vuslat…

2. sezonda da TRT1 ekranında devam edecek olan Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar, Mehmet Özgür gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan Vuslat dizisindeki ayrılıklar ise kafa karıştırıyor.

20. bölümüyle birlikte sezon finali yapan dizinin yönetici yapımcısı Ece Beyter’in ayrılık haberi gelmişti.

Yeni bir ayrılık haberi daha geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın bildirdiği göre dizinin yönetmenlerinden Zeliha Osman da ayrılanlar kervanına katıldı.

Vuslat dizisinde 2. sezon öncesi kafaları karıştıran bir gelişme de yaşanmıştı. Tatilde saç ve sakallarını serbest bırakarak imaj değiştiren Kadir Doğulu’nun bunu yeni sezon için mi yaptığı merak edilmişti.

Doğulu ise, “Ayda bir kaç defa saç, sakal kesilince dedim ki biraz rahat bırakayım. Bir de senaryoda bir belirsizlik var. Daha karar veremediler. O belirlendiği zaman da ona göre şekillenecek. Tüyo vereyim. Nereye gideceği belli değil konunun. Saça sakala dokunma dediler. Biz de dokunmuyoruz” açıklamasını yapmış ve senaryodaki belirsizlikleri ifşa etmişti.

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun son halini 8 Temmuz tarihinde paylaşmıştı:

Vuslat dizisinde giden gidene, neler oluyor böyle! 7