Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinde Kerem ezber bozacak, ters köşeye yatıracak!

Vuslat dizisinde Kerem ezber bozacak, ters köşeye yatıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 2. sezonuna başlayan Vuslat dizisinin Kerem’i Ümit Kantarcılar, yeni sezonun çok farklı olacağını anlattı. Sürprizlerle dolu bölümlerin izleyicileri beklediğini anlatan Kantarcılar, değişikliklerle ve döngülerle dolu bir sezonun geldiğini belirtti.

İlk bölümü ile Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alan Vuslat dizisi, değişikliklerle ve döngülerle dolu bir sezonu izleyici ile buluşturacak.

Kerem karakterinin 2. sezonda hangi yönde gideceğini Uçankuş TV’deki röportajında anlatan Ümit Kantarcılar, herkesin ters köşe olacağını belirtti.

Kantarcılar, “Kendi karakterim için daha ters köşe, daha ezberi bozan bir şey gelecek. İlk sezon daha serseri mayın gibi giden, bu sezon planları tamamen kendisi yapan ve bunları uygulayan bir karakter olarak daha psikopat ama daha komik bir karakter gelecek” diye konuştu.

Vuslat dizisinde Kerem ezber bozacak, ters köşeye yatıracak! 7

Kerem karakterinin geçmişinden büyüklüğüne neden bu noktada olduğuna da değinen Ümit Kantarcılar, karakterinin psikolojik analizini de yaptı.

“Kerem bildiğiniz gibi her şeyi oynuyor, oyun kuruyor. Barışsa da bir oyun, kavga etse de bir oyun. Hayatı bunun üzerine kurulmuş” diye konuşan Ümit Kantarcılar, bu karakterin derinliklerini de şu sözlerle anlattı:

“Kendi içinde büyük çıkmazları olan, büyük tutkuları olan, büyük kırgınlıkları olan ötekileştirilmiş, küçükken mahrum bırakılmış hep birisi örnek gösterilmiş ona ve onun gölgesinde yürüyen ve onu yıkmaya çalışan, kötü olmuş ama kötü olmak için de büyük bir sebebi olmuş. İçsel bir yerden kötü olmaya itilmiş bir adam. Kendi annesinin peşine düşmüş, en saf – en temiz bir yerden annesini bulmaya çalışıyor. Kendi içinde başka bir yolculuğu olan, o yolculukta da kendini baştan arayan bir adam. ”

Uçankuş TV’nin röportajını videoda bulabilirsiniz: