Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinde şarkı söyledi, sosyal medyada olay oldu!

Vuslat dizisinde şarkı söyledi, sosyal medyada olay oldu!

tarafından zk zk
TRT1’de yayınlanan Vuslat dizisinin Fırat’ı Baran Bölükbaşı, söylediği şarkı ile büyük beğeni topladı…

Yapımını A23 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği ve senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı Vuslat, dün akşam yayınlanan beşinci bölümüyle ekrana geldi.

“Vuslat”ın kısa yoldan zengin olma derdinde olan ve Çağlar ailesinin hırçın çocuğu Fırat Çağlar’ı canlandıran Baran Bölükbaşı sesiyle izleyenlerden tam not aldı. Sözü ve müziği Baran Bölükbaşı’na ait olan “Zaman” İsimli şarkısı ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

İşte o şarkı:

“Fırat Çağlar” Hakkında

Faik ve Hasibe’nin büyük oğludur. Liseden sonra okumaz, zaten liseyi de ite kaka bitirir. Bu Hasibe’yi çıldırtır…Fırat’ta Hasibe’nin hırslarına kurban olmuştur. Neden zengin değiliz cümlesi çocuk yaşlardan beri zihnine kazınır. Kısa yolda çok zengin olmak derdindedir. Ailenin henüz haberi yoktur ancak hırsızlık yapmaya başlamıştır bile… Bir gün büyük bir vurgun yapmak gibi bir hedefi vardır. Küçük bir mahalle çetesi ile takılmakta ve onlarla küçük soygunlar yapmaktadır. Korkmazer ailesinin hayatlarına girmesiyle birlikte Fırat için büyük vurgunun adresi netleşir.

“Vuslat” Hakkında
Vuslat, bir “aşk yolculuğu” nun serüvenini anlatıyor. Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkânsız aşkların hikayelerinden ilham alan “Vuslat”, İbn Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyununun üzerine inşa ediliyor. Bu oyun, İslam tasavvufunda kişinin “İnsan-ı Kâmil” olma yolculuğundaki 101 basamaktan oluşuyor. Oyunun her basamağındaki maddeler ise “iyi insan” olmak için gereken temel insani kavramlardan başlayarak, derinleşen bir yapıyı irdeliyor.