Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinin Kerem’i Ümit Kantarcılar, beynine yatırım yapıyor!

Vuslat dizisinin Kerem’i Ümit Kantarcılar, beynine yatırım yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranında yayınlanan Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar’ın başrolündeki Vuslat dizisi büyük beğeni toplamıştı.

Dizinin 2. sezonu da heyecanla bekleniyor. Kerem Saltuk karakterine hayat veren Kantarcılar, SunExpress’in Sun Times dergisine röportaj verdi.

‘En büyük yatırımı beynime yapmaya çalışıyorum” açıklamasıyla dikkatleri çeken oyuncu, Vuslat dizisindeki performansıyla büyük alkış almıştı.

Yoğun tempoda çalışmanın kendisini yormadığını ve mutlu olduğunu ifade eden Ümit Kantarcılar,”Sinema filmimizin çekimleri devam ediyor ve Vuslat dizimizin yeni sezon çekimleri başlayacak, ayrıca bir müzikalde de yer almak istiyorum” açıklamasını yaptı.

Vuslat dizisinin Kerem'i Ümit Kantarcılar, beynine yatırım yapıyor! 7

Kendisine yönelik yaptığı yatırımlar ile ilgili konuşan Kantarcılar, bedeninin önemini bildiğini belirtti ve “En büyük beden gücümüz zihnimizdir. En büyük yatırımı beynime yapmaya çalışıyorum. Okuyorum, araştırıyorum, izliyorum çağı takip etmeye ve yakalamaya çalışıyorum. Kendinizi sürekli güncellemeniz gerekiyor” diye konuştu.