Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat’ta Feride öyle şeyler yapacak ki, ne olduğunu şaşıracaksınız!

Vuslat’ta Feride öyle şeyler yapacak ki, ne olduğunu şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle geçtiğimiz sezon buluşan Vuslat dizisi, ilk sezonda başarılı bir performans sergilemişti. Kendine özel izleyici kitlesi bulunan dizide başrolde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ile Ümit Kantarcılar bulunuyor. Devrim Özkan, dizide Feride karakterinin 2. sezonda bambaşka yönleriyle izleyicileri şaşırtacağını açıkladı.

Uçankuş TV’de yayınlanan röportajında güzel bir ilk sezon geçirdiklerinin altını çizen Devrim Özkan, “İkinci sezon için hepimiz meraklı, heyecanlıyız. Geçen sezonki gibi güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz” diyerek Vuslat ekbininin, yeni sezon heyecanını anlattı.

Verdikleri emeklerin karşılığını görmenin kendilerini mutlu edeceğine değinen Devrim Özkan, “Bizi destekleyen güzel bir kitle var. Onların meraklarını boşa çıkarmayacağımızı düşünüyoruz. Aziz ile Feride’nin aşkı çok güzel yolda ilerlerken, ikinci sezonda birazcık daha ‘Nasıl olur?’ diye tepki alacağımız sahne var” diye konuştu.

SPOILER VERDİ

Vuslat’ta Feride öyle şeyler yapacak ki, ne olduğunu şaşıracaksınız! 7

Dizinin ikinci sezonunda spoiler veren Devrim Özkan, izleyicilerin Feride’nin yaptıklarına çok şaşıracaklarına değindi.

Feride’nin neler yapacağını da herkesin dikkatle takip etmesini isteyen oyuncu, kendisinin da zaman zaman arada kaldığını belirtti.

Özkan’ın şu sözleri çok dikkat çekici: “Bir nevi her şey başa dönüyor. Feride en baştan aşık olacak, belki de Aziz en baştan aşık olacak. Ben oynarken çok arada kaldım. Nasıl olmalı, nasıl yapmalıyım, nasıl bir şey çıktı ortaya? Hepimiz izleyip göreceğiz.”

Gerçek hayatta Feride gibi çok fazla karakter olduğuna vurgu yapan Devrim Özkan, çevresinde gördüğü benzer karakterlerden de gözlemlerde bulunduğunu ve bunu canlandırdığı karakterle harmanladığını anlattı.

“Feride gibi birçok karaker var hayatımızda, hem ailesine hem sosyal hayatına önem göstermesi gereken… Ben de hayatımda birçok kişiden ilham aldım. Yakın çevremde var böyle insanlar. Kimsenin hayatı mükemmel değil. Önemli olan hayalini ve istediklerini gerçekleştirmek. Bu istedikleri hayalleri yönünde her şeyi yapmayı göze alan bir karakter Feride. Korkusuz oluyor ve ‘pes etmeyeceğim’ diyen bir Feride göreceğiz.”

Devrim Özkan, Feride ile kendi karakteri arasında örtüşen yanlar olduğuna da değindi.